Raif Yavuzyılmaz yazdı : Alaattin Çakıcı'nın Devlet Bahçeli'ye ziyareti ne anlama geliyor ? | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Raif Yavuzyılmaz yazdı : Alaattin Çakıcı’nın Devlet Bahçeli’ye ziyareti ne anlama geliyor ?

Raif Yavuzyılmaz yazdı : Alaattin Çakıcı’nın Devlet Bahçeli’ye ziyareti ne anlama geliyor ?

Öncelikle 30 Ağustos büyük taruzun yıl dönümünde şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Dün Alaattin Çakıcı MHP lideri Devlet Bahçeli’yi ziyarette bulundu bu konu hakkında size gerçekleri yazacağım herkes doğru bilsin batılı hakk’tan ayırsın…

Bu ziyarette Ülkücü Lider Devlet Bahçeli ile Hasbihal edildiği duyuruldu. Bir anda Muhalefetin haber kanalı Halk tv ve aynı yerden çıkmış haberler bir anda yazılı ve görsel medya da yayılmaya başladı. Bugün ise hatrı sayılır bir kaç kanal ve yuotube’tan haber yapan gazetecilere baktım bu konuda ne söyleyecekler diye , istisnasız hepsini dinlerken gülerek dinledim…

Halk TV ‘’nin söz de haberi ’ Genel AF çıkacak , Alaattin Çakıcı çıkaracak ‘’ diyerek akla mantığa sığmayan yalan haber yaparak hem Alaattin Çakıcı’yı hemde devletin mekanızmalarına iftirada bulundu..

Alaatin Çakıcı’nın Halk TV ‘ye kendi şahsı ile çıkan haberlere cevap verdi : 

Bir kaç gazeteci de bu ziyareti Sedat Peker’in açıklamasına bağladı. Dostlar Dağ var DAĞ var. Son Kabadayı Alaattin Çakıcı DAĞ’dır. Bu söylemin kibre dayalı olmadığını biliniz ,tamamen gerçeklerle ilgilidir. Bu meseleyi oraya bağlamak yanlıştır ahmaklıktır. Gerçekten çok komik, hayır yakın olmasam bilmesem inanacağım. Beni takip eden değerli okuyucularım bu yapılan ziyaret tamamen önceden planlanmış aylar önce bizzat  tarafımın haberi olmuştur. Sayın Alaattin Çakıcı Türkiye turuna yani memleket turuna çıkacağı aylar önceden belli nereye uğracağı bile belirli olan kişiye yine iftira atılarak yıpratılmaya çalışılmıştır.

Buradan okurlarıma sesleniyorum beni tanıyan dostlara sesleniyorum. 

Çıkan haberler baştan aşağıya yalandır…!

Bizzat biliyorum hemde 4 ay önceden.

Bu tarz haberler çıkararak  kurumları ve kişileri periyodik şekilde bir el tarafından yıpratılmak istendiği, açık beyan ortada olduğunu size net bir şekilde söyleye bilirim.

Bir kuklacı dengeleri korumaya çalışıyor ama burada Kürşadın atlıları var ona göre…

Kurucu : Raif Yavuzyılmaz

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İş İnsanı Cemil Topal’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlaması

HIZLI YORUM YAP