Radikal İslamcı Cübbeli Ahmet Yahudiler ile savaşmayalım iç savaş çıkar | GÜNDEM
DOLAR

32,2844$% 0.05

EURO

34,8769% 0.05

STERLİN

40,4808£% 0.08

GRAM ALTIN

2.441,12%0,37

ÇEYREK ALTIN

3.981,00%0,47

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Radikal İslamcı Cübbeli Ahmet Yahudiler ile savaşmayalım iç savaş çıkar

Radikal İslamcı Cübbeli Ahmet Yahudiler ile savaşmayalım iç savaş çıkar

Türkiye’nin İsrail politikası ve ticari ilişkileri tartışılırken, kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, konu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü, “Yahudilerle uğraşılmaz; Gazze için bizi batırdınız diyecek dünya kadar dinsiz donsuz var” dedi.

Ünlü, asıl sorunun nefis sorunu olduğunu belirterek, dünya hayatı için cihat ruhunun terk edildiğini ifade etti. Olası bir savaşın ardından yaşanabilecek olumsuzlukları, dünya kadar dinsiz donsuz olduğumuz için göze alamayacağımızı iddia etti.

“Yahudiyle uğraşılmaz, Yahudi bunun faturasını bize döner çok pahalıya ödettirir” diyen Ünlü, toplum olarak haddimizi bilmemiz gerektiğini vurguladı. Ayrıca, bir Merkez Bankası’nın batırılmasının ekonomiyi bozacağını, bunun sonucunda iç savaş çıkabileceğini söyledi.

Ünlü, ümmetin şuursuz olduğunu ve halkın çoğunluğunun bu durumu göze alamayacağını savunarak, “Gazze için bizi batırdınız”, “Mescid-i Aksa için bizi helak ettiniz” gibi eleştirilere maruz kalınacağını dile getirdi. Bu nedenle, Yahudilerle arayı açmanın riskli bir durum olduğunu öne sürdü.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cihannüma vakfı Türkiye’yi Yahudiler kurdu! Radikal İslamcılar Türk milletine hakaret etmeye devam ediyor

HIZLI YORUM YAP