Polisi görevden alan iftiracı RANA BATI ! | GÜNDEM
DOLAR

32,4560$% -0.11

EURO

34,7502% -0.68

STERLİN

40,5359£% -0.66

GRAM ALTIN

2.441,07%0,21

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,02

a

Polisi görevden alan iftiracı RANA BATI !

Polisi görevden alan iftiracı RANA BATI !

Bugün sosyal medya da gündeme oturan bir konuya biraz çomak sokmak istedim. Çomaktan sözlü şiddet anlamayın şimdi ! İstanbul sözleşmesinin bilmem kaçıncı maddesine denk gelmeyelim sonra kendimizi karakollarda buluruz , gerçi hep oradayız da neyse…

Bugün bir baaayaann Twitter gündeminde ve çeşitli yerlerde Polise açık bir şekilde görev başında mukavemet uygularken görüntülenmiş. Canını dişine takan bizler için şehit düşen polislere. Bağzı kardeşlerimiz mukavemet nedir bilmez onuda söylim kısaca zorluk çıkarma şiddet göstermek , ” tekme atmak ” hatta bağırarak konuşmakta dahil ! Bunlar devletin uniformasını taşıyan bir kimseye yapılamaz.

Gel gelelim ki , RANA diye bir çıkıyor şerefli Türk polisine şerefsizce iftira atıyor. Polisin kendine cinsel olarak sürtündüğünü söylüyor.

Ben burada kendisinin cinsel boşlukta olduğunu düşüyorum çünki Polise göstermiş olduğu saldırıdan sonra Polisin kendisine kelepçe takması için müdahale etmesini cinsel mudahale olduğunu iddia etmesi beni, RANA  cinsel bir boşluk mu yaşıyor ? sorusuna itmiştir. Beni bu düşünceye sevk etmiş ve RANA’nın kendi sapkın düşüncelerini Polise ihale ettiğini düşünüyorum.

RANA kendi cinsel boşluklarını tatmin etmekte benim şeref sahibi Türk polisimi resmen kullanmıştır. Polis PVSK’nın yani Polis Vazife ve Selahiyet Kanunu düzgün bir şekilde uygulamış mukavemet karşısında yapması gerekeni yapmıştır. Bu polisleri görevden almak polislere PVSK’ yı uygulamayacaksın demektir. Ben buradan İçişleribakanımız Süleyman Soylu’ya sesleniyorum bu kul hakkıdır siz hırçın denizlerin çocuğusunuz karadenizin evladısınız hepsinden öte Müslümansınız  PVSK uygulandı diye görevden uzaklaştırmak kul hakkıdır. Bizim size olan inancımızı yıkmak yerle bir etmektir. Bu yiğitler görevine dönmelidir. Bu konun sonuna kadar takipçisi olacağız…

Kurucu : Raif YAVUZYILMAZ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ekrem İmamoğlu dan Recep Tayyip Erdoğan’a Şok Haliç yanıtı!

HIZLI YORUM YAP