Polis gözetimindeki bekçinin intikam uygulaması! Beylikdüzünde Bekçi rezaleti İstanbul saat 23:20 | GÜNDEM
DOLAR

32,5096$% 0.21

EURO

34,9558% 0.35

STERLİN

41,1298£% 0.86

GRAM ALTIN

2.433,79%-0,19

ÇEYREK ALTIN

3.968,00%-1,41

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Polis gözetimindeki bekçinin intikam uygulaması! Beylikdüzünde Bekçi rezaleti İstanbul saat 23:20

Polis gözetimindeki bekçinin intikam uygulaması! Beylikdüzünde Bekçi rezaleti İstanbul saat 23:20

Polis gözetimindeki bekçinin intikam uygulaması! Beylikdüzünde Bekçi rezaleti İstanbul saat 23:20; Bir süredir  ara sıra bulunduğum Beylikdüzün’de Bekçilerin yaptıkları (ŞEREFİ İLE ÇALIŞANI TENZİH EDERİM) artık git gide can sıkmaya başladı….

Şerefi ile çalışan polis ve bekçileri tekrar tenzih ederek başlamak isterim sözüm onlara değil anlatacağım muameleyi yapan şerefsizleredir!

 

Bundan yaklaşık 6 ay önce kapımızın önündeki parkta 4 tane genç ile çekirdek ve kola içerken ortada hiç bir suç veya suç unsuru bulunmadığı halde, kimlik bilgilerimizi sorup asayiş uygulaması olduğunu söylediler. Bende burada insanların kişilik hakları ve sosyal çevresi ile olan statüleri ile oynama hakkınız yoktur dedim. Detay arama yapacaksanız karakola götürün arama yapın arama yaptığınıza dair zatları istiyorum çünkü bu uygulama yanlış ekipler amirliğine gideceğim ”Oradan bir tane kendince aralarında iri yarı olarak seçtikleri BEKÇİ üzerime gelerek  ” Kim o kim ” dedi. Bende kimliğimi çıkararak ” Vurmak üzere üzerime gelerek cebir uyguladığın gazeteci Raif YAVUZYILMAZ ” deyince filim bir anda değişti.

 

Ben PVSK’yı uygula diye ısrar ederken  CEBİRE maruz kalıyorum kimliğim olmasa neler olacak düşünmek istemiyorum…

Neyse sözüme geldiler EKİP arabası çağrıldı.

Ekip arabasında ben görevli polise ” CEBİR uyguladılar ” deyince Polis durdurup arabayı bekçiye ” Raif bey size cebir uyguladı mı diye soru ” Bekçi  ” HAYIR ” dedi . Bana sorunca ben evet dedim götürün ben şikayetçiyim dedim .

O kadar cahil ki!

Arabada müzik çalıyor sesi açın da dinleyelim dedi yanımdaki ŞAHİT olan bir kardeşim.

Bekçi yine yüzsüzce ” Raif çok çaldı dinledik ” dedi

Bende ” Karakola gidelim asıl senfoni orada başlayacak bu duyduğun daha demo ” dedim. Psikolojik cebir uygulamasını bana yediremedi !

Polis tecrübeli olduğundan ve Türkiye Cumhuriyetinin  polisi olduğundan gelin barışın çocuklar çok çalışıyor stres oluyorlar .  Bırak arasın çocukları da ezmek olmaz , sende yazma haberlere” dedi .

Bende doğal olarak Türkiye Cumhuriyetinin Polisi ve Türkiye Cumhuriyetinin bekçisi olduğu için şikayet etmiyorum dedim!

BUGÜN YAŞADIĞIM OLAY İSE ŞU!

Bugün Beylikdüzü sahil yoluna inerken BP istasyonun orada saat 23:20 de bir  polis şefi gözetiminde olan yukarıda anlattığım olayı yaşadığım Polis sorumlusu ile Beraber istasyonu kaçırarak geri aldığım aracı ” KAÇIYORSUN ” diyerek durdurduğu , sonradan öyle sandık diyerek yumuşatmaya çalıştığı olayları siz değerli okuyucularımla paylaşmak isterim…

 

RESMEN İNTİKAM ALDIKLARINI SANDILAR !

Yukarı da sizlere anlattığım ”bekçi” ekibi beni uygulamada görünce sevinçten gözleri parladı . Sanki bizler ” teröristiz ! Türk vatandaşı değiliz !, uyuşturucu kaçırıp , kadın satıyoruz ! ” gibi muamele yapmaya başladı . Herkes gayet sakin şekilde GBT’lerini verdi kimsede sorun yok. Sıra aracı aramaya geldi bende araç benim, Bekçi aracın paspaslarını sökerek, koltuklarını sökerek arama yapmaya başladılar, bende bir sıkıntı yok bir problem yok bu neyin inadı bekçilerin yaptığı dedim POLİS şeflerine. Tabi haberi yok, Bekçiler POLİS ‘i kaşla gözle yönlendirdiler, Polis görevini yaparak aracı detaylı, detaylı arattı. En son araca bineceğiz işleri pisleştiren , şeref fakiri bekçiler yanımızdaki bayana detay arama için karakola götürüp ”eldiven ile kişisel bölgelerini” aramdan öte cinsel bölgesine sokmaya kadar götürdüğü bilgisini alınca artık bu olayın şahsımın affından çıkıp..

TOPLUMUN VİCDANINA GİTME VAKTİ GELDİ ! 

Biz FETÖ’cülerle  ,Sanal bahis çeteleri, Dolandırıcılar, kara para aklayıp yurt dışına kaçan vatan hainleri ile canla başla mücadele verirken bu muamele teşkilata ve halka zarar verir . POLİS ve BEKÇİ halkın huzuru için devlet tarafından görevli personelleridir . Bu personel nasıl bizim namusumuz ise bizde onlara öyle emanetiz diye büyüdük biz!

Bunlar bayana eldiven takarak cinsel bölgelerine haddinden fazla arama yaptırarak karakolda! Bizleri teröristlere yaptıkları muameleyi yaparak güya intikam aldıklarını sandılar . Yanımızdaki bayan arkadaş karakoldan çıkıp bize bu yapılanı iğrençliği anlatıyor…!

YAZIKLAR OLSUN !

BAŞKA SÖZE GEREK YOK !

Kurucu : Raif YAVUZYILMAZ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Giresun-Ordu arası 15 dakikaya düşecek, projenin bitiş tarihi yıllardır belirlenemedi!

HIZLI YORUM YAP