PKK'ya ardı ardına darbe: 9 terörist daha etkisiz hale getirildi | GÜNDEM
DOLAR

32,3881$% 0.08

EURO

34,8147% -0.01

STERLİN

40,6994£% 0.2

GRAM ALTIN

2.397,01%0,03

ÇEYREK ALTIN

3.942,00%0,00

a

PKK’ya ardı ardına darbe: 9 terörist daha etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı tarafınca, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında bölgede 7 PKK’lı teröristin öldürülerek etkisiz hale getirildiğini duyurdu . MİT‘in Süleymaniye bölgesinde düzenlediği operasyonda ise 2 terörist etkisiz hale getirildi.

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Terörü bitirmekte, milletimizi bu beladan kurtarmakta kararlıyız! Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 7 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi. En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek” denildi.

MİT’TEN OPERASYON: 2 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Milli İstihbarat Teşkilatının (MİT), Irak’ın kuzeyinde terör örgütü PKK/KCK’lı 2 teröristi etkisiz hale getirdiği bildirildi.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, MİT’in, Irak’ın Süleymaniye-Asos bölgesinde düzenlediği operasyonda PKK/KCK’lı 2 terörist etkisiz hale getirildi.

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Operasyonda etkisiz hale getirilen örgüt üyelerinin ‘Baver Sur’ kod adlı Hüseyin Resuli Kızılbaş ve ‘Rezan Baran’ kod adlı Mervan Misto olduğu tespit edildi.

Her iki teröristin de Murat Karayılan’ın başında olduğu terör örgütü PKK’nın silahlı kanadı Halk Savunma Merkezi’ne bağlı olarak faaliyet yürüttüğü belirtildi. 

1 TERÖRİST TESLİM OLDU

İçişleri Bakanlığı, ikna çalışmasıyla, 1 örgüt mensubunun daha güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı.

Kaynak: MSB 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cemal Enginyurt Reis Sedat Peker iddiaları ! Yarın çok eyleneceğiz mesajı…

HIZLI YORUM YAP