Osman Baylaz’dan Bingöl’lü hemşerilerine ve Müslüman Alemine Kandil Mesajı | GÜNDEM
DOLAR

32,3365$% -0.34

EURO

34,7564% -0.01

STERLİN

40,6233£% 0.11

GRAM ALTIN

2.429,03%-0,38

ÇEYREK ALTIN

3.990,00%-1,89

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Osman Baylaz’dan Bingöl’lü hemşerilerine ve Müslüman Alemine Kandil Mesajı

Osman Baylaz’dan Bingöl’lü hemşerilerine ve Müslüman Alemine Kandil Mesajı

 

Türkiye’nin tanınmış iş adamı olan Bingöllü Osman Baylaz Beraat Kandili olması sebebi ile Bingöllü hemşerilerimin ve tüm Müslüman aleminin berat kandilimi kutladı.

 

Osman Baylaz mesajında şu sözlere yer verdi ;

Berat gecesi, dinî ve toplumsal hayatımızda ilahi af, rahmet ve mağfiret temennilerinin zirveye ulaştığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının da yoğun biçimde yaşandığı bir gecedir. Kulluk şuur ve bilinciyle kendimizle hesaplaştığımız, hayatımıza Yüce Yaradan’ın rızası doğrultusunda yön vermeye karar verdiğimiz fırsat geceleridir.
Yaradan’dan sevgi, merhamet ve af niyaz ederken Yunus Emre’nin de veciz bir şekilde ifade ettiği gibi “Giderdim gönlümden kini” diyebilmek, insani ilişkilerimizde hoşgörüyü esas almak, yaratılanı Yaradan’dan ötürü sevmek; iyiliklere, güzelliklere, hayra ve barışa atılmış en önemli adımdır.

 

Arzın, semanın ve insanlığın mukadderatıyla ilgili kararların tayin edileceği Berat Kandilini iyi değerlendirip gönül birliği yapmalıyız. Bu gece hürmetine dargınlar barışmalı, yüzler birbirine gülümsemeli, kalplerdeki buzlar erimelidir.
Bu duygu ve düşüncelerle baştan Bingöllü hemşerilerim ve tüm Müslüman aleminin Berat Kandilini tebrik eder, bu gecenin Ülkemizin, İslâm Aleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, bütün müminlerin tövbelerinin ve dualarının kabul edilerek arınma ve affedilmelerine vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Arapların Türklere Yaptığı İhanet ve Kıyımları! Osmanlı ve Türk Düşmanları!

HIZLI YORUM YAP