NURER SİGORTA SAĞLIK TURİZMİNDE ÖNDE | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

NURER SİGORTA SAĞLIK TURİZMİNDE ÖNDE

Nurer Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Eren yıllardır sigorta sektöründe profesyonel bir biçimde yöneticilik yaparak kazandığı tecrübeleri ve sektör içerisinde başarı dolu kariyerini kendi sigorta şirketini kurarak devam ettiriyor.

Kişiye göre değişen sigortalıların aynı kapsam içerisinde değişen ihtiyaçlarına kesin ve etkin çözümler sunan, tüm iş ortaklarıyla ve tecrübeli çalışan ekibi ile hızlı ve kaliteli hizmet anlayışını prensip haline getirmiş,Sigortalıların hayatını kolaylaştıran ve iş ortaklarıyla beraber yenilikçi projeler üreterek ülke ekonomisine katkı sağlayan bir şirket olarak adını başarı ile sektöre yazdırmıştır. Bunun yanı sıra depozito ürünü ile depozito yerine poliçe temini noktasında hızlı çalışmalarda bulunarak piyasanın ihtiyacı olan her konuda kendi üzerine düşerek bu alandaki açığı kapatmıştır. Türkiye Cumhuriyeti Devletine kazanımlar sağlan Arex Sigorta, Ticaret Bakanlığı’ının Turizmi yapan aracılarına poliçe miktarının yüzde 70’ini teşvik olarak vererek piyasada çalışma teşvikini arttıran ilk şirketler arasında bulunmaktadır. Günümüze dünya ülkelerinden Türkiye’ye en çok ziyareti Sağlık Turizmi yapmaktadır . Nurer Sigorta Sağlık Turizminde çalıştığı partnerlerine komplikasyon Poliçesi isimli poliçe çıkardıklarını ve Türkiye’ye sağlık turizmine gelen yolcuların artık güvence altına aldığını da duyurmuştur.

Arex Sigorta 1996 yılında kurulmuş olup 50 tane şubesi olan 80 kişilik çalışma kadrosu ile Altunizade merkezinde hizmet vermektedir .

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Tunceli Valiliği Ak Partili il başkanını tören kıtası ile karşılandığı iddialarıyla ilgili inceleme başlattı

HIZLI YORUM YAP