Muharrem İnce İstifa Edecekmiş CHP'den | GÜNDEM
DOLAR

32,4778$% -0.09

EURO

34,8599% -0.03

STERLİN

40,8244£% 0.07

GRAM ALTIN

2.419,23%-0,10

ÇEYREK ALTIN

3.958,00%0,00

a

Muharrem İnce İstifa Edecekmiş CHP’den

Sayın Muharrem İnce seçime gitmesine olanak sağlayan CHP’den istifa edecek, etmesi ‘de gerekiyor zaten yaşı ‘da geldi artık gençlerin önünü açması gerek, nasıl bir gaza geldi onu açıklayım, medyanın etkisinde kaldı.

Muharrem bey oldukça iyi bir oy aldı fakat son süreci yönetemediği için belki de bir çok kesimden tepki aldı, bunu gören diğer genç kişiler ise sonraki seçimde önlemini aldı.

Parti kursa oy vermem ben şahsen

Ben bu tür siyasi şekilde gidip saçma, sapan demeç verenlerden rahatsız oluyorum ilk etapta, genel kurul yapılmış çoğunluk kemal beye oy verdi diye ağlamaya gerek yok açıkçası, Kemal Kılıcdaroğlu eğer genel kurul yapmasa Muharrem bey sonuna kadar haklı olurdu ama şimdi çıkıp ‘da yok şöyle oldu, yok böyle oldu demek gereksiz çözüm üretmeniz lazım, Partide bir usulsüzlük yok dünya değişiyor, insanlar bir şekilde gelişiyor, eleştiri yapılacaksa öncelikle sizin kendinize eleştiri yapmanız lazım.

Atatürk çizgisinden çıkmış CHP pardon? Atatürk çizgisi derken? Atatürk’ün tek çizgisi vardı oda adalet olsa gerek, bilim ile ilerlemek gerek dediği ve ayrıca benim yazdığım kurallar kitap değildir demiştir. Tabi ki çıkacak ama geliştirmesi gerekiyor değil mi?

Siz Atatürk üzerinden pirim yaparak sadece kendinize belirli bir kitle edersiniz, sokağa çıktığınız an işler değişir bakın halktan çok tepki alacaksınız garanti.

  • İlk sorulacak soru?
  • Seçim akşamı neredeydiniz?

Seçim gecesi hiç bir açıklama yapmadınız saatlerce kayboldunuz seçmen bunu gördü sizde milyonlar ise sizi topa tuttu..

Meral Akşener dahi seçim gecesi nerede olduğu sandıkları beklediği gece siz kayboldunuz..

Şimdi çıkıp halka ne diyeceksiniz nasıl söyleyeceksiniz size sahi çıkacağım diye? Hangi yüzle?

CHP çok mu iyi dersek tartışırız elbet ben iki buçuk senedir Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylemlerini ve eleştirilerini beğeniyorum, CHP’de genç bir nesil geliyor Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu gibi..

Sizin bunları geçmeniz için çalışmanız gerekti. Yok beni arka tarafta bıraktılar, yok ben küstüm, küserseniz küsün ama dava başkadır, Projeniz olsa zaten kendi partiniz size oy verirdi genel başkanlıkta, iyi olduğunuz tek taraf var oda iyi bir hatip olmanız.

Bunun dışında eskiyi silersek yok evet seçim günleri çok iyi konuşmalar yaptınız ama bu gücü ‘de partinizden aldınız.

Şimdi oy oranınız %2 olur yada %3 bilemem ama bu şekilde eski partinizi eleştirmek çok saçma değil mi, isteseydi genel kurulda lider olarak çıkabilirdiniz.

Bakın meral hanım genel kurul yapılmadığı için ayrıldı ve bir ilki başardı.. Davası içinde olan partiden ayrılma sebebi genel kurulun yapılmaması oldu ve MHP’nin oy kaybı olduğunu açıklamıştı, benzer durumda değilsiniz medyanın gazına gelip sağ kesimden oy almanız ise imkansız olarak görüyorum şahsen

Ama bir başka partinin Türk siyaseti, içine girmesi ise iyidir. Başarılar dilerim

Ersoy K

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kemal Kılıçdaroğlu’nun soyu belli oldu işte Turgut Özal Detayı!

HIZLI YORUM YAP