Milli İstihbarat Teşkilatı görevini yapıyor, sosyal medyadan eleştirilmesi söz konusu olamaz! | GÜNDEM
DOLAR

32,4457$% -0.14

EURO

34,7461% -0.68

STERLİN

40,5926£% -0.58

GRAM ALTIN

2.438,02%0,09

ÇEYREK ALTIN

4.046,00%-0,12

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Milli İstihbarat Teşkilatı görevini yapıyor, sosyal medyadan eleştirilmesi söz konusu olamaz!

Milli İstihbarat Teşkilatı görevini yapıyor, sosyal medyadan eleştirilmesi söz konusu olamaz!

Milli İstihbarat Teşkilatı görevini yapıyor, sosyal medyadan eleştirilmesi söz konusu olamaz! Sosyal medya üzerinden özellikle bir algı çalışması yapıldığını fark ediyoruz, bu süreçte emniyet ekipleri ve özellikle MİT eleman ve görevlileri ellerinden geleni yapmaktadır.

Belli ki birilerinin zoruna gitmiş olan FETÖ operasyonları özellikle yurtdışında olan operasyonları gölgelemek için atılan bir kara propaganda..

NEYMİŞ MİT ABD VE RUSYA İLE GÖRÜŞMÜŞ, NEYMİŞ YURTDIŞINDA MASAYA OTURMUŞ!

Görevi nedir MİT ‘in devletin bağımsızlığını korumak. Ha bunu yapmayan varsa bedelini ödemiş ve ödeyecektir, her kim ki MİT elemanlarının çalışmadığını veya farklı sorgular içerisine düşünüyorsa hata yapıyor demektir. MİT bir partinin gençlik kolu değildir. MİT elemanının siyasi görüşü vardı buda sadece Cumhuriyetin kurucusu Atatürk’tür.  Bunun dışında görüşü olanların 15 temmuzda nasıl kaçtığını gördünüz.

Bu sebep ile içeriden veya dışarıdan MİT eleman ve teşkilatını karalamak tam anlamıyla vatana ihanettir. MİT Cumhurbaşkanlığın dan daha asil bir kurumdur. Devletin görevli seçilmişleri belli süre o makamda kalır hatta hata yaparlar, Fakat MİT hata yapma lüksü olmadı olamaz. İçerisinden MİT teşkilatını gündeme getirerek, eleştirilmesi hatta farklı kolların uzantılarından haber okuyan ve bilgi edinen bir grup var. Bu grubun emeli Teşkilatı zor durumda bırakmaktan bir şey değildir. Herkes ayağını denk alsın. MİT eleştirilecek bir yapı değildir. Siyasi partili liderleri veya yalakalarının kurumu değildir.

Siyasi fantezilerinizi gidin başka kulvarlarda yapın. Ne teşkilat elemanları siyasi partililerin gençlik kolu nede onun tepesinde olan Fidan bir siyasi Figürdür..  Trollerin gazına gelip siyasi liderler ile teşkilatı lekelemeyin.

Tekrar edelim teşkilat üzerinden siyaset yapmak veya farklı parti liderlerini tehdit etmek sosyal medya üzerinden üç beş çakala kalmadı.

Haddinizi bilin.

İki kravatlı gördük diye kimse kendisini devlet sanmasın. devletini paraya satan alçaklarsınız.

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Taksim’deki bombalı saldırıya ilişkin gözaltına alınan kişi sayısı 48 oldu

HIZLI YORUM YAP