Metafizik uzmanı Pelin Hürman, Hakkında çıkan iftiralara cevap verdi | GÜNDEM
DOLAR

32,5623$% 0.21

EURO

35,0031% -0.09

STERLİN

40,8425£% -0.14

GRAM ALTIN

2.438,06%0,10

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,02

a

Metafizik uzmanı Pelin Hürman, Hakkında çıkan iftiralara cevap verdi, Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada Pelin Hürman sosyal medyanın gündemine oturmuştu, katıldığı bir programda yapmış olduğu davetin yanlış anlaşıldığı belirten Pelin Hürman, Videonun bir kısmını kesip farklı şekilde servis edildiğini belirtti.

MUSKACI VE ÜFÜRÜKCÜLERE KARŞIYIM!

Pelin Hürman, muskacılara karşı olduğunu, üfürükçülere karşı olduğunu belirtti. Bakım ve danışmanlıklardan para almadığını belirten Pelin Hürman sadece 6,7 ay uğraştığım kişilerden para alıyorum.

Videoların izlenilmeden kırpılarak servis edildiğini belirten Pelin Hürman, işime devam edeceğim, Adnan Oktar ve Astral seyahat yaptığını belirten, taciz edilen kişiler, büyü yapan insanlara neden bu tepkiler verilmiyor ‘da beni linç ediyorlar. İnstagram ve farklı yerlerde olan açık olanların Esmaul Hüsna ve farklı zikirler çektiğini belirtilenlerin fakat bunlar görülmüyor ‘da ben görünüyorum diyerek tepki gösterdi.

KAPALI OLMAMA LAF EDİYORLAR!

Daha önce açık odluğunu ve Allah için kapandığını belirten Pelin Hürman eğer para için kapansaydım dışarıda açık olurdum dedi. Siyasetle işim olmaz ben oncu buncu değilim dedi. HİÇ BİR TARİKAT VE CEMATTE ÜYE DEĞİLİM.. Büyücü değilim! Bir gün ilmimi herkes anlayacak.. İftira atanları Allah’a havale ediyorum..

Devamı youtube kanalında paylaştı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Akparti’li Meclis Üyesi Şule Özülkü’ye Ferhat Aydoğan’dan Ödül

HIZLI YORUM YAP