Mehmet Saral: Olcay Kılavuz bu ülkede milletvekili olarak kaldıkça hiç kimsenin can güvenliği yok bizim camiada | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Mehmet Saral: Olcay Kılavuz bu ülkede milletvekili olarak kaldıkça hiç kimsenin can güvenliği yok bizim camiada

Mehmet Saral: Olcay Kılavuz bu ülkede milletvekili olarak kaldıkça hiç kimsenin can güvenliği yok bizim camiada

Mehmet Saral: Olcay Kılavuz bu ülkede milletvekili olarak kaldıkça hiç kimsenin can güvenliği yok bizim camiada, 80’lerde MHP’nin avukatlığını Üstlenen Sayın Mehmet Saral önemli açıklamalarda bulundu.

DEVLET BAHÇELİ SONRASI PARTİNİN BAŞINA GEÇECEK İSİMLER ARASINDAYDI “SİNAN ATEŞ”

Bir çok ülkücünün Partinin başına geçecek adaylar içerisinde olduğunu Belirten Sinan Ateş suikastı tartışması sürüyor. 

MEHMET SARAL önemli bir açıklama yaptı:

Halk TV‘de katıldığı “Nasıl Olacak” isimli programda konuşan Saral, Kılavuz’la ilgili tepkisini ve endişelerini şöyle dile getirdi:  

“O Olcay Kılavuz diye bir şahıs var. En uzun süre Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yapmış. Ne kadar Devlet Bahçeli’yi eleştiren şahıs varsa tuzak kurdu darbetti. Tuzak kurdu saldırdı. Saldırdığı insanlar da ömrünün çoğu cezaevinde geçmiş. Bir tek gün bile ifadesi alınmadı. Bunun üstüne bir de milletvekili oldu ödül gibi. Normal bir ülke olsak kesinlikle ifadesine başvururdu. Biri Olcay Kılavuz’u durdursun ya.

Olcay Kılavuz bu ülkede milletvekili olarak kaldıkça hiç kimsenin can güvenliği yok bizim camiada. İkide bir İçişleri Bakanı’yla fotoğraf çektiriyor.

İki tane polis eskortluk yapıyor gidiyor rahmetli Sinan Ateş’i öldürüyorlar. 35 yıl hapis cezası almış adam polis eşliğinde gelip Ankara’nın göbeğinde suikast yapıyor Allah kahretsin ya. İçişleri Bakanı da orada oturuyor.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Diyanette Fiyatları tayin eden Allah’tır tartışması Kavga, Küfre ilerledi!

HIZLI YORUM YAP