Mahmut Ustaosmanoğlu, Mahmut Efendi Hazretleri'nin sevenleri bilinmeyenleri anlattı... | GÜNDEM
DOLAR

32,4494$% -0.13

EURO

34,7403% -0.69

STERLİN

40,5608£% -0.63

GRAM ALTIN

2.436,73%0,03

ÇEYREK ALTIN

4.044,00%-0,17

a

İhvanları için gönüllerin sultanı muhibbanları için aradıkları yolda budukları umut ışığı olan, Dünya islam alemi tarafından bu asrın müceddidi olarak gösterilen Mahmut Ustaosmanoğlu Mahmut Efendi Hazreleri Kuddusi Ruh imkanı olup gelebilen 100 binlerce kişi tarafından Allah-u Ekber diyerek neredeyse bir asırlık ömründe anlattığı Allah (C.c)’lünün ve sevgilisi Peygaber efendimiz Hz. Muhammed (S.v.a)’min yanına rahmeti rahmana , hakka yürüdü…

Ruhul Furkan ve Risale-i Kudsiyye gibi eserlerin yazarı, İsmailağa Cemaatinin şeyhi Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi, Fatih Camii’nde son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü âlimin cenaze namazına yüz binlerce insan katılım sağlarken, aracın camiden çıkış anında Allahu Ekber nidaları Fatih’i çevreledi.

İsmailağa Cemaati’nin kurucusu ve şeyhi Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi, 23 Haziran Perşembe günü Hakk’a yürüdü. Fatih Camii’nde düzenlenen merasimde Mahmut Efendinin oğlu Ahmet Ustaosmanoğlu Hoca, babasının cenaze namazını kıldırdı.
Ahmet Ustaosmanoğlu Hoca, cenaze namazı esnasında İsmailağa Cemaati’nin yeni şeyhinin Hasan Efendi (Hasan Kılıç) olduğunu açıkladı.
Mahmut Efendi Hazretlerinin Türkiye’deki ve Dünya’daki binlerce müridi ve sevenleri, Fatih Camii’ndeki cenaze namazına katılım sağladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Profesör Doktor Ali Erbaş da katılımcılar arasındaydı. 
Uluslararası İslam Alimleri Birliği Genel Sekreteri Ali Al-Karadaghi, UMAD Başkanı Abdülvahap Ekinci, UMAD Başkan Yardımcısı Ömer Korkmaz, Mesut Demir Hoca ve Profesör Doktor Bedri Gencer Haber7.com’a özel açıklamalarda bulundu

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Haber 48 Yöneticilerinden Kamuoyu Açıklaması

HIZLI YORUM YAP