Mahmut Efendi Hazretlerinin Sağlık durumu düzeldi mi ? Son durumu nedir ? | GÜNDEM
DOLAR

32,2760$% 0.01

EURO

34,7270% -0.04

STERLİN

40,3740£% -0.04

GRAM ALTIN

2.401,07%0,05

ÇEYREK ALTIN

3.947,00%0,05

a

İsmail Ağa cemaati lideri ve müslüman alemin de saygı , hürmet dua ile anılan Mahmut Efendi’nin sağlık durumu ile alakalı son gelişmeler tarafımıza geldi.

Mahmut Efendi Hzlerinin sağlık durumu ile alakalı olarak asılsız haberlerin bir anda patlaması ve öldü gibi yalan haberlerin yapılması müslüman alemini ve Türkiye’deki sevenlerini üzse de İsmail Ağa vakfının yaptığı açıklamalar biraz da olsa sevenlerin yüreğine su serpmiştir. Mahmut Efendi Hzlerinin torunu Fatih Ustaosmanoğlu sağlık durumu ile alakalı önemli açıklamalarda bulunduğu rapor edildi.

Mahmut Efendi Hzlerinin sağlık durumu için sevenlerinden dua talebine bulunuldu. Düne rağmen Efendi Hzlerinin durumu iyi yöne doğru gittiği, duaların etkisinin çok olduğu ve dua ipine sarılıp Allah (C.c) şifa istemeyi asla bırakılmaması istendi.

” Mürşidimiz Mahmud Efendi (Kuddise Sirruhû) Hazretlerimizin sağlık durumuna ilişkin, oğlu Ahmet Ustaosmanoğlu Hoca Efendi’nin de hazır bulunduğu vakıf merkezimizde torunu Muhammed Fatih Ustaosmanoğlu Hoca Efendi tarafından yapılan 6 Haziran 2022 Pazartesi tarihli açıklamadır. ”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Terör örgütü PKK/YPG’li Terörist suikastçısı Dilbirin Kaçar MİT efsane operasyonuyla Türkiye’ye getirildi…!

HIZLI YORUM YAP