Levent Gültekin Kimdir? | GÜNDEM
DOLAR

32,4971$% 0.02

EURO

34,8503% -0.37

STERLİN

40,6914£% -0.3

GRAM ALTIN

2.450,64%0,60

ÇEYREK ALTIN

4.070,00%-0,17

a

Levent Gültekin Kimdir?

Sosyal medyanın da etkisiyle her gün farklı isimler popüler oluyor. Bilhassa son dönemde ismi Google’da en çok aratılan kişilerden birisi de Levent Gültekin! Yazımız sayesinde Levent Gültekin kimdir sorusuna doyurucu cevaplar bulabilirsiniz.

Levent Gültekin Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1972 yılında dünyaya gelmiştir. 2022 yılında olduğumuz şu günlerde kendisinin 50 yaşında olduğunu söyleyebiliriz. Ardahan’ın Göle ilçesinde doğmuştur. Eğitim hayatına burada başlamıştır. Üniversite eğitimi için Eskişehir’e gelmiştir. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuştur. Lisans eğitimini tamamlamasının ardından kendisini farklı bir alanda geliştirmeyi denemiştir. Bu yüzden, Türkiye’nin en popüler üniversitelerinden birisi olan Selçuk Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler alanında yüksek lisans yapmıştır.

Levent Gültekin; kamu yönetimi ve uluslararası ilişkiler gibi iki disiplin üzerine eğitim almasına rağmen farklı bir alanda çalışmaya karar verdi. Çocukluk yıllarından itibaren gazeteci olma gibi bir hayalinin olduğunu dile getiriyordu. Yeni Şafak gazetesinde çalışmaya başlayarak bu sektöre adım atan Gültekin; kendisini kısa sürede ispat etti. Beş yıl boyunca farklı görevleri eksiksiz bir şekilde yerine getirdi. Başarısıyla öne çıktı. Hatta, bir dönem Yeni Şafak’ın haber müdürü olarak görev yaptı.

Levent Gültekin; 2000 yılı ile beraber Yeni Şafak’tan ayrılmaya karar verdi. Kendisini farklı platformlarda da ispat etme gereksinimi duydu. Gerçek Hayat isimli dergiyi çıkartmaya başlayarak daha çok kişiyle buluşmayı hedefledi. O dönem derginin genel yayın yönetmenliğini de üstlendi. Bu zor görevlerin hepsinin üstesinden gelmeyi başardı.

Levent Gültekin; yıllar içerisinde farklı işlerle de gündeme geldi. İnternet haber sitelerinde yazılar yazmaya başladı. Hatta, Cenk Açık takma adını kullandı. Bunun yanı sıra, 2007 yılında Star Medya Grubu’nda icra kurulu başkan yardımcısı görevini üstlendi. Ayrıca, 2009 yılında TMSF idaresinde bulunan Cine5’te yöneticilik görevini yerine getirdi.

Levent Gültekin Güncel Tarih İtibariyle Hangi İşler ile İlgileniyor?

Levent Gültekin; gazetecilik ile başladığı kariyerinde önemli bir ilerleme kaydetti. Farklı kurumlarda yönetici pozisyonunda çalıştıktan sonra eski işine geri döndü. Diken isimli internet gazetesinde köşe yazıları yazıyor. Bu sayede, kendisini sevenlere hitap ediyor. Buna ek olarak, Medyascope isimli yorum ve haber platformunda Ruşen Çakır ile beraber yer alarak ülke gündemi ve güncel sorunlar hakkında yorum yapmaktadır.

Levent Gültekin; bilhassa son dönemde yapmış olduğu çıkışlarla tepki toplamıştı. Toplumun her kesiminin canını sıkacak türden eleştiriler yapmasından dolayı eleştiri almıştı. Sivri dilli bir isim olmasıyla dikkat çeken Levent Gültekin önümüzdeki günlerde de konuşulacaktır.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Binali Yıldırım Milas Ören’de vatandaşlar tarafından sevgi seli ile karşılandı.

HIZLI YORUM YAP