Kuruluş Osman, Bayındır Bey kimdir, tarihte gerçekten var mı? | GÜNDEM
DOLAR

32,5982$% 0.33

EURO

35,0156% 0.1

STERLİN

40,7982£% -0.02

GRAM ALTIN

2.450,26%0,59

ÇEYREK ALTIN

4.066,00%0,17

a

Kuruluş Osman, Bayındır Bey kimdir, tarihte gerçekten var mı?

Kuruluş Osman, Bayındır Bey kimdir, tarihte gerçekten var mı? Kuruluş Osman yeni sezonda farklı oyuncuları kadrosuna kattı, bir çok tarihi kişi ise diziye girdi. Bunlar dikkat çeken isimlerden birisi ‘de Bayındır bey isimli tarihte var olan isimlerden birisidir. Kuruluş Osman 99. bölüm de yeni oyuncular diziye katıldı..

Bayındır Bey kimdir?

tarihi kaynaklarda adından fazla bahsedilmeyen bu karakter, uzun boylu, kalıplı ve sert bir yapıya sahiptir. Fırsatçı olarak bilindiği rivayet edilir.  Bir çok tarihçi bayındır bey için Osman Gazi ile birlikte cenk etmiş ve para hırsı yüzünden roma ile arasını iyi tuttuğunu rivayet etse de bazı tarihçiler ise Osman Gazi’ye yardımları olduğunu ve birlikte savaşa katıldıklarını ‘da rivayet etmiştir.

Kuruluş Osman yeni sezon bölümünde nasıl bir kurguda olacağı ise bilinmemektedir.

Kuruluş Osman Bayındır Bey kim oynuyor?

Bayındır Bey rolünü dizide Deniz Hamzaoğlu oynuyor. Deniz Hamzaoğlu 24 Kasım 1979’da İstanbul’da dünyaya geldi. Deniz Hamzaoğlu, oyuncu Hayati Hamzaoğlu’nun oğludur.

; Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi, İstanbul Üniversitesi Arkeoloji, Konya Selçuk Üniversitesi Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümlerinde eğitim gördü. Öğrenciliği sırasında müzik gruplarında gitar çaldı. 2002 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazandı, mezun olduktan sonra aynı üniversitede yüksek lisansını Rejisörlük Bölümünde tamamladı. Konya Devlet Tiyatrosu, Antalya Devlet Tiyatrosu ve Antalya Şehir Tiyatrosu’nda oyuncu ve reji asistanı olarak görev aldı. Antalya Şehir Tiyatrosu’ndan ayrıldıktan sonra İstanbul’a yerleşti, birçok tiyatroda oyuncu, rejisör ve sanat yönetmeni olarak çalıştı. Ulusal ve uluslararası festivallere yönetmen ve oyuncu olarak katıldı. Konya Selçuk Üniversitesi, Adana Çukurova Üniversitesi Tiyatro Bölümlerinde ve eğitim kurumlarında oyunculuk, diksiyon, yönetmenlik dersleri ve seminerleri verdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kuruluş Osman 99. Bölüm diziyi çekerken kafalar pırıl, pırıldı sanırım!

HIZLI YORUM YAP