Kuruluş Osman, Alçiçek Hatun kimdir, Tarihte gerçekten var mı? | GÜNDEM
DOLAR

32,5823$% 0.26

EURO

34,9795% -0.02

STERLİN

40,7583£% -0.13

GRAM ALTIN

2.445,35%0,39

ÇEYREK ALTIN

4.067,00%0,36

a

Kuruluş Osman, Alçiçek Hatun kimdir, Tarihte gerçekten var mı?

Kuruluş Osman, Alçiçek Hatun kimdir, Tarihte gerçekten var mı? Kuruluş Osman 99. bölümüyle birlikte diziye katılan Alçiçek hatun karakteri merak ediliyor. Peki tarihte gerçekten Alçiçek hatun var mı?

Alçiçek Hatun kimdir?

Babası Öktem bey Annesi Bengi Hatun olan Alçiçek hatun savaşçı ruhu ile adından söz ettirerek olan karakterlerden birisidir. Gençliğinde atılgan oluşu ile biliniyor. Anne babasının aksine hırsını savaşa ve yiğit kadınlar arasında olmaya adamış bir karaktere sahiptir. Ok atan kadınlar arasında oldukça mahirdir.. Dizede kendisini Saray’a vermek ve gelin etmek isteyen annesine karşı direnecek ve sevdiği ile evlenmek isteyecektir.

Ne zaman öldüğüne dair herhangi bir bilgi yoktur.

Miray Akay kimdir?

Miray Akay, 17 Temmuz 2000 yılında Ukrayna da doğmuş olan Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Miray Akay’ın babası Türk ve annesi Ukrayna vatandaşıdır. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Miraslava Kostyeva adınıda kullanmaktadır.

Ardından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi’nde okudu. Üç yaşında çeşitli reklam ve kliplerde çalışarak oyunculuğa başladı. 2014 Frankfurt Türk Film Festivali’nde Halam Geldi ve Eve Dönüş: Sarıkamış 1915 filmlerindeki başarılı oyunuyla En İyi Kadın Oyuncu ödülünü Jale Arıkan ile paylaştı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kuruluş Osman, Öktem Bey kimdir, Tarihte var mı?

HIZLI YORUM YAP