Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Süreyya kimdir? | GÜNDEM
DOLAR

32,4068$% 0.11

EURO

34,8116% -0.02

STERLİN

40,7256£% 0.26

GRAM ALTIN

2.401,71%0,22

ÇEYREK ALTIN

3.952,00%0,25

a

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Süreyya kimdir?

TRT 1 ekranlarının heyecanla beklenen dizisi “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi,” bu akşam izleyicilerle buluşuyor. Dizide Kudüs’ün fethini ve İslam dünyasının yükselişini anlatacak olan yapım, tarihi bir dönemi beyaz perdeye taşıyacak. Dizi içerisinde Dilan Döğer, Süreyya karakterini canlandırarak izleyicilerle buluşacak.

Dilan Döğer, daha önce Kanal D ekranlarında yayınlanan “O Kız” dizisindeki performansıyla tanınmış bir oyuncu. “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizisinde Süreyya rolüne hayat verecek olan Dilan Döğer, büyük bir tarihi projede yer aldığı için kendisini şanslı hissetmektedir. Süreyya karakteri, cesur ve savaşçı bir kadını canlandırırken, duygusal yanları da bulunmaktadır. Ancak Süreyya, büyüdüğü dünyanın getirdiği sorumlulukları yerine getirmek ve dik durmak zorundadır. Dilan Döğer, bu karakterin duruşunu ve gücünü çok sevmektedir.

Selahaddin Eyyubi Süreyya kimdir?

Dilan Döğer, 22 Şubat 1995 tarihinde Diyarbakır’da doğmuş, ilk öğrenimini Mersin’de tamamlamış ve ailesiyle birlikte Ankara’ya yerleşmiştir. Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dilbilimi Bölümü’nden mezun olan Dilan Döğer, üniversite yıllarında oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Ayrıca dans, müzik, resim, bale, opera ve şan eğitimleri almıştır.

Oyunculuk kariyerine 2021 yılında “Ex Aşkım” dizisinde canlandırdığı “Afife” karakteriyle başlayan Dilan Döğer, son olarak Kanal D’nin “O Kız” dizisinde Zeynep karakterine hayat vermiştir. 1.67 metre boyunda olan Dilan Döğer, 55 kg ağırlığındadır ve Balık burcudur. Kendisi, Türk televizyonunun genç ve yetenekli oyuncularından biridir.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KYK Burs Başvuru Sonuçları 2023-2024

HIZLI YORUM YAP