Kovid şüphelisi 6. kattan düşüp öldü | GÜNDEM
DOLAR

32,4971$% 0.02

EURO

34,8503% -0.37

STERLİN

40,6914£% -0.3

GRAM ALTIN

2.450,64%0,60

ÇEYREK ALTIN

4.070,00%-0,17

a

Kovid şüphelisi 6. kattan düşüp öldü

Maltepe’de koronavirüs şüphelisi Pakistan uyruklu 36 yaşındaki Ali Muhtar, cezaevinden çıkarılıp tedavisi için götürüldüğü yurttan kaçmaya çalışırken düşüp öldü.

 

 

Koronavirüs şüphesi bulunan 36 yaşındaki Pakistan uyruklu Ali Muhtar, Maltepe Cezaevi’nden çıkarıldıktan sonra İl Göç İdaresi’ndeki işlemleri bitene kadar pandemi yurdu olan Maltepe Mimar Sinan Erkek Öğrenci Yurdu’na yerleştirildi.

Ali Muhtar, yurtta 2 gün kaldıktan sonra 2 Mayıs Pazar günü saat 06.00 sıralarında kaçmak için odalardan topladığı perde ve çarşafları birbirlerine bağladı.

Perde ve çarşaflara tutunarak 12. kattaki odasının penceresinden aşağı sarkan Muhtar, 6. kata kadar indi. Muhtar, çarşafların kopması sonucu 6. kattan, yaklaşık 25 metre yükseklikten aşağı düştü.

Kanlar içinde yerde yatan Muhtar’ı gören görevliler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ali Muhtar’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ve savcı incelemesinin ardından Muhtar’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

“SESE UYANDIK”

Yurdun yakınında bulunan sitenin sakini, “Sabah saatleriydi, biz sese uyandık. Dışarıdan baktığımda ambulans gelmişti. Birileri bağırıyordu. Pakistan uyruklu olduğunu duydum. Bir vatandaşın yukarıdan aşağı perde sarkıtarak indiğini öğrendim” dedi.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Marmara Denizi’nde tehlike: Bu yaz…

HIZLI YORUM YAP