Konya'da Suriyeli Cinci hoca bir kişiyi cin çıkarıyorum diyerek boğarak öldürdü! | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Konya’da Suriyeli Cinci hoca bir kişiyi cin çıkarıyorum diyerek boğarak öldürdü!

Konya’da Suriyeli Cinci hoca bir kişiyi cin çıkarıyorum diyerek boğarak öldürdü!

Konya’da Suriyeli Cinci hoca bir kişiyi cin çıkarıyorum diyerek boğarak öldürdü! Sosyal medyada gündem olan konu hakkında savcılık henüz resmi bir açıklama yapmadı!

Yer: Konya

Öldürülen kişinin içerisinde cin olduğu gerekçesi ile cinci hoca denilen bir şarlatana gittiği, Suriyeli şarlatan cinci hocanın ise kişiyi Cin çıkarma esnasında boğarak öldürdüğü ortaya çıktı.

Suriyeli cinci hoca göz altına alındı.

TEK TEK İFADELERİ ALINDI

Konya’dan giden bir ekip ve Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışması çerçevesinde ilk olarak hayatını kaybeden Hasan Alluş’un ailesinin ifadesi alındı. Aile bireyleri, Alluş’un içine cin girdiğini düşündüklerini ve “cinci hoca” olarak bilinen Suriyeli İbrahim El Hac Ali’yi (39) evlerine çağırdıklarını söyledi.

“BOĞAZINI SIKMAYA BAŞLADI…”

İbrahim El Hac Ali’nin, içindeki cini çıkaracağını söyleyerek Alluş’u yatırıp boğazını sıkmaya başladığını söyleyen aile üyeleri, bir süre sonra nefessiz kaldığını anlayınca kalp masajı yaptıklarını ancak hayatını kaybettiğini iddia etti.

HEPSİ GÖZALTINA ALINDI

İfadeler doğrultusunda “cinci hoca” olarak bilinen Suriyeli İbrahim El Hac Ali ile Alluş’un eşi Hasne Akko (37), bacanağı İbrahim El Hatib (37), eşinin kardeşi Yüsra Aggo (30) ile çocukları Verde (17) ile Hüseyin Alluş (15) gözaltına alındı.

BAŞSAVCILIK AÇIKLAMA YAPTI

Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığı, akşam saatlerine olaya ilişkin bir açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadeler yer verildi:

“Basın yayın organları ve haber sitelerinde “cinci hoca cinayeti”, “cin çıkarma seansında boğularak öldürüldü” vb. Suriye uyruklu H.A.’nın ölüm olayına ilişkin yapılan haberler sonrası kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla basın açıklaması yapılması zarureti hâsıl olmuştur.

Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen soruşturmaya konu olayın 16.11.2022 Perşembe günü meydana geldiği, maktul H.A.’nın Ereğli Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı, maktulün ölümünün şüpheli görülmesi nedeniyle Ereğli Devlet Hastanesinde yapılan ölü muayene işleminin ardından otopsi işlemlerinin yapılmak üzere Konya Adli Tıp Şube Müdürlüğüne sevk edildiği, adli tıp kurumunun incelemesinde maktulün ölümünde cinayet şüphesinin bulunması üzerine soruşturmanın derinleştirilerek olayla bağlantısı olduğu değerlendirilen 6 Suriye uyruklu şüphelinin gözaltına alındığı ve hâlen gözaltında tutulduğu, gözaltı sürelerinin bitimine müteakip Adliyemize intikallerinin gerçekleşeceği, lüzumu halinde gelişmelerden ayrıca bilgi verileceği hususları kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Kaynak: Haber Dairesi (Konya Haber)

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kuruluş Osman Gürbüz Alp kimdir? Çaycı Hüseyin Kuruluş Osman’a mı katıldı, hangi rolü canlandıracak?

HIZLI YORUM YAP