Kilolu Kadınlara Makyaj Tavsiyeleri | GÜNDEM
DOLAR

32,3676$% -0.36

EURO

34,7212% -0.29

STERLİN

40,5794£% -0.36

GRAM ALTIN

2.398,99%-0,96

ÇEYREK ALTIN

3.953,00%-0,92

a

Kilolu Kadınlara Makyaj Tavsiyeleri

Kilolu Kadınlara Makyaj Tavsiyeleri: Büyük beden kadınların yalnızca kıyafet konusunda değil makyaj konusunda da vücut tipine ve beden ölçülerine uygun davranması gerekir. Ancak, kilolu kadınların makyaj konusunda çok şanslı olduğunu belirtmek şarttır. Kilolu kadınların her şeyden önce taze ve canlı bir ciltleri bulunmaktadır. Bu bağlamda, ilk olarak, elmacık kemiklerini ortaya çıkaran bir makyaj yapılmalıdır. Bunun sebebi, kilolu kadınların elmacık kemiklerinin çok fazla belirgin olmamasıdır. Elmacık kemiklerini ön plana çıkarmak adına uygun tonda bir allık ile belirginleştirme yapılmalıdır. 

Kilolu kadınların allık sürdükten sonra aydınlatıcı uygulaması gerekir. Bunun yanı sıra, aynı işlemlerin fondöten ve kapatıcıyla yapılması mümkün olmaktadır. Bu sayede, yüz kemiklerinin ortaya çıkarılması söz konusudur. Kilolu kadınların dikkat etmesi gereken bir başka nokta ise giydikleri kıyafetlere uygun olan makyajı yapmaları gerektiğidir. Vücutlarındaki fazlalıkları gizlemek adına koyu renkli kıyafetleri tercih eden kadınların sakin bir göz makyajı yapması gerekir. Metalik ve yumuşak renklerden yana tercih yapılmalıdır. Ayrıca, dudaklara uygulanacak koyu renk bir rujla koyu renkli elbiselerin tamamlanması mümkün olacaktır. Kilolu kadınlar, göz makyajlarını doğal ve sade yaptıkları takdirde bütün dikkati dudaklarına çekmiş olurlar. 

Kilolu Kadınlar Hangi Şekilde Makyaj Yapmalı? 

Kilolu kadınların en çok dikkat ettikleri konuların başında makyaj sayesinde daha zayıf yanaklara sahip olmak gelmektedir. Bunu sağlamak adına küçük kontur hilelerine başvurmak mümkündür. Örneğin, yanak için kontur uygulaması bulunmaktadır. Kilolu kadınlar, yanaklarının toplu bölgesine aydınlatıcı uyguladıkları takdirde ve alttan üst ile arkaya doğru çizgiler çekerek söz konusu uygulamayı hayata geçirebilirler. Söz konusu çizgilerin sünger ile dağıtılması; işlemi tamamlayan detay olacaktır. 

Kilolu kadınlara makyaj tavsiyeleri verirken konuya farklı bir bakış açısı getirme zorunluluğu bulunmaktadır. Örneğin, bir kadının makyaj sırasında hangi renkleri tercih ettiğinin önemi fazladır. Çünkü, bazı renkler, kişinin olduğundan daha kilolu gözükmesine neden olacaktır. Bu konuda örnek olarak verilebilecek renk hiç şüphesiz pembe olmaktadır. Pembe renklerin ön planda olduğu bir makyaj yapan kilolu kadınların olduğundan daha kilolu gözükmesi kaçınılmazdır. Bu yüzden, bronz veya toprak renklerinin hakim olduğu bir makyaj yapılmalıdır. 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Boğaziçi’nde Hukuk Fakültesi ve İletişim Fakültesi kuruldu

HIZLI YORUM YAP