Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olur mu? | GÜNDEM
DOLAR

32,4613$% -0.09

EURO

34,7807% -0.65

STERLİN

40,7112£% -0.47

GRAM ALTIN

2.441,18%0,22

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,00

a

Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olur mu?

Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olur mu? Dünkü konuşması sonrasında bir çok medya kuruluşu ne var ne yok yazmış ama tamamı maalesef bilgilendirici değil yanıltıcı olduğunu görüyorum bu seviyesiz haber ve içerikler ile milletin kafasını bulandırıp konuyu farklı yere çekenler gerçekten şaşırmış durumda.

Aziz yıldırım bir ara bağırıyordu o aklıma geldi payalı köpekleyy aynen böyle bir ortam

Kemal kılıçdaroğlu gerçekten çok doğru bir konuşma yaptı, Konuşmasından sadece acaba cumhurbaşkanı adayı mı olacak söylemleri çıktı lakin asil mesele o değildi, onu dahi anlamayacak gazeteci arkadaşlara hayretle bakıyorum sırf konuşmasının içeriğinin önünegeçmek için bir komplo yapıyorlar şu an ama gerçek öyle değil.

Gelelim sorunun cevabına

Kemal kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olur mu? Kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adayı olacak mı?

Hayır olmaz, olmayacak

Aday belli zaten kendi içlerinde çoktan belirlediler hatta o Avrupa tarafından dikkatle izlenen takip edilen bir kişi. Şöyle demem lazım bu adam Cumhurbaşkanı olursa kimsenin gözünün yaşına bakmaz, tek,tek’de hesap sorar. Kimden mi tabii rant peşinde koşup şak, şakçı tayfadan benden soracak hali yok. Yani efendiler zaman daralıyor he şeyin bir sonu vardır, Erdoğan’ın tek yaptığı hata çevresinde olan insanlar oldu, belki de iyi işler yapmak istedi ama kendi arkadaşlarının hataları o kadar çok, o kadar büyük ki ne yapsın bu sorunlar ile mi uğraşsın yoksa diğerleriyle mi, FETÖ çocukları halen Türkiye’de rahatça dolaşıyor uyanık olun..

Ersoy.k

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ensar Vakfı’na mahkeme kararı şoku yaşadı

HIZLI YORUM YAP