Kayseri İl Göç İdaresi’nin 3 otobüs dolusu kaçak Afganı resmi plakalı araçla Beyaz Şehir Mahallesi’nde getirip bıraktı | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Kayseri İl Göç İdaresi’nin 3 otobüs dolusu kaçak Afganı resmi plakalı araçla Beyaz Şehir Mahallesi’nde getirip bıraktı

Kayseri İl Göç İdaresi’nin 3 otobüs dolusu kaçak Afganı resmi plakalı araçla Beyaz Şehir Mahallesi’nde getirip bıraktı

Kayseri İl Göç İdaresi’nin 3 otobüs dolusu kaçak Afganı resmi plakalı araçla Beyaz Şehir Mahallesi’nde getirip bıraktığı bir video paylaştı.

Konuyla ilgili olarak il göç idaresinin açıklama yapması bekleniyor!

İddialar konusunda ise Ak parti ve MHP ‘nin şu ana kadar bir açıklama yapmaması ise sosyal medyadan tepki topladı!

Videoyla ilgili, partiden yapılan açıklamada “Kayseri İl göç idaresi, 3 otobüs dolusu kaçak Afganı Beyaz Şehir mahallesinde bir parka boşaltıyor. Bunu yaparken de Devletin Resmi plakalı araçlarını kullanıyor” denildi.

Videoda, vatandaşlar “06” plakalı resmi bir araçtan bırakıldıkları ifade edilen göçmenlerle ilgili olarak sürücüye, “Bunları neden bırakıyorsunuz? Bunlar buranın adamı değil, neden buraya bırakıyorsunuz, Hangi kurum? Olur mu böyle şey?” sorunlarını yöneltiyor. Şoför ise “İstanbul’a gidecekler” yanıtını veriyor.

Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar, “Otobüsle buralara Afgan göçmen bırakıyorlar” ifadelerini kullandı ve o anları cep telefonlarıyla kaydetti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Hilafetçi imam Halil Konakcı’yı Erzincan Valisi Mehmet Makas makamında ağırladı

HIZLI YORUM YAP