Karagümrük çetesi lideri artık serbest! Nuri Ergin’in oğlu Anıl Ergin serbest bırakıldı | GÜNDEM
DOLAR

32,2234$% -0.11

EURO

34,9331% 0.17

STERLİN

40,5695£% 0.07

GRAM ALTIN

2.445,79%0,57

ÇEYREK ALTIN

4.012,00%1,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Karagümrük çetesi lideri artık serbest! Nuri Ergin’in oğlu Anıl Ergin serbest bırakıldı

Karagümrük çetesi lideri artık serbest! Nuri Ergin’in oğlu Anıl Ergin serbest bırakıldı

Karagümrük çetesi lideri artık serbest! Nuri Ergin’in oğlu Anıl Ergin serbest bırakıldı, Bir dönem adından söz ettiren ve çete lideri iddiası ile tutuklanan Anıl Ergin serbest bırakıldı.

Anıl Ergin kimdir?

Gözü karar sözünün eri olarak biliniri, Mütavazi bir yaşantısı olan ve özellikle çevresinde olan kişiler ile kurduğu bağı ile bölgesinde sevilen kişiler arasındadır. Ailenin en sevilen kişileri arasındadır, Ailesinin verdiği terbiye ile özellikle yaşadığı bölgelerde kişilerin sorun ve sıkıntılarına elinden geldiğinde destek olmaktadır, Bölge de yaşan kişiler ona Karaoğlan ve fişek gibi lakaplarını takmıştır.

Karagümrük ve özellikle civarında söz sahibi olan Anıl Ergin, yapılan operasyon ile içeri alınmıştı, Karagümrük çetesinin lideri ve halen ceza evinden olan Nuri Ergin ise oğlum suçsuz onu serbest bırakın demişti.

Anıl Ergin serbest bırakıldı, bir çok seveni ise alınan karar ile oldukça sevindi. Anıl Ergin isminin ilerleyen yıllarda adından söz ettirecek isimler arasında olacağı ve özellikle Karagümrük gibi bölgelerde tekrar hakimiyetini alacağı ve bölgede yaşayan kişilere destek yapacağı aktarıldı!

Anıl Ergin ismine oldukça muhalif kişilerde olması sebebiyle güvenliğinin üst düzey olması bekleniyor.

Karagümrük Spor Kulübü’nün eski başkanı Yaşar Ecim ve Gürcan Tan’a yönelik 2 yıl önce düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili yargılamada, 11 sanık hakkında tahliye kararı verildi. Nurişler olarak bilinen suç örgütü lideri Nuri Ergin’in oğlu, tutuklu sanık Anıl Ergin, “Büyük amcam hariç tüm sülalem cezaevinde. Benim bu olayla bağlantım yok, 17 aydır suçsuz yere içerideyim” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MEB Skandalı,Seks için zile bas

HIZLI YORUM YAP