İstihbarat Albay Çoşkun Başbuğ Pençe Kartal operasyonu hakkında konuştu | GÜNDEM
DOLAR

32,2505$% -0.03

EURO

34,6911% -0.11

STERLİN

40,3460£% -0.08

GRAM ALTIN

2.395,57%-0,18

ÇEYREK ALTIN

3.941,00%-0,32

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • İstihbarat Albay Çoşkun Başbuğ Pençe Kartal operasyonu hakkında konuştu

İstihbarat Albay Çoşkun Başbuğ Pençe Kartal operasyonu hakkında konuştu

İstihbarat Albay Çoşkun Başbuğ Pençe Kartal operasyonu hakkında konuştu

Pençe Kartal operasyonu hakkında açıklamalarda bulunan Güvenlik ve Terör Uzmanı Emekli İstihbarat Albay Çoşkun Başbuğ, “Şükürler olsun hem Libya’da, Suriye’de ve Irak’ta sıfır hata ile operasyon yaptık. Bunu İsrail gibi bir ülkenin yaptığını düşünün taş üstünde taş bırakmazlardı.” ifadelerini kullandı.

 

Türk Silahlı Kuvvetleri  tarafınca Irak’ın Kuzeyine Terörunsuru PKK’ya yönelik düzenlenen Pençe Kartal operasyonuyla ilgili önemli görüşlerini dile getiren Güvenlik ve Terör Uzmanı Emekli İstihbaratçı Albay Çoşkun Başbuğ,Şerefli Türk askerinin ABD ve İsrail askerlerinden fersah fersah farklı olduğunu birkere daha anlattı.

 

ABD’NİN AYNI ANDA YÜRÜTTÜĞÜ İKİ OPERASYON GÖREMEZSİNİZ !

Süper güç diye makyajlanan ülkeleri düşünelim; ABD maske peşinde düşmüş durumunda, ABD’nin aynı anda yürüttüğü iki tane operasyon göremezsiniz.

Biz bu harekatı başka bir ülke topraklarında, gecenin kör karanlığında ve havada 4-5 unsurun orkestra gibi ahenkle dans ettiği bir ortamda yaptık. Şükürler olsun hem Libya’da, Suriye’de ve Irak’ta sıfır hata ile operasyon yaptık. Bunu İsrail gibi bir ülkenin yaptığını düşünün taş üstünde taş bırakmazlardı. Sivillerin varlığı o ülkeler tarafından gözetilmezdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Pençe-Kartal Operasyonu ilk görüntüler !

HIZLI YORUM YAP