İstanbul Fatih İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde çalışan yabancı uyruklu personel skandalı! MOSSAD ajanları gözaltında! | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • İstanbul Fatih İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde çalışan yabancı uyruklu personel skandalı! MOSSAD ajanları gözaltında!

İstanbul Fatih İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde çalışan yabancı uyruklu personel skandalı! MOSSAD ajanları gözaltında!

İstanbul Fatih İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde çalışan yabancı uyruklu personel skandalı! MOSSAD ajanları gözaltında!

Son günlerde İstanbul Fatih İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde istihdam edilen yabancı uyruklu personelin MOSSAD adına çalışan ajanlar olduğuna dair şok edici bir gerçek ortaya çıktı. Bu ajanlar, İsrail gizli servisi MOSSAD tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda yakalanmıştı.

Yabancı uyruklu ajanların sayısının fazla olması ve çeşitli görevlerde istihdam edilmiş olmaları, toplumda büyük bir şok etkisi yarattı. Bu skandal durumu Bolu Belediye Başkanı ve CHP Bolu eski Milletvekili Tanju Özcan da gündeme taşıdı. Özcan, sosyal medya hesabından paylaştığı liste ile birlikte, “Canımız ve çocuklarımız sığınmacılara emanet. Yazıklar olsun” diyerek iktidar cephesine sert bir eleştiri yaptı.

Tanju Özcan’ın paylaşımı şu şekilde:

“Bu doğru ise; onurumuzdan, çocuklarımızın geleceğinden, malımızdan sonra, canımız da bu sığınmacılara ait. Pırıl pırıl doktorlarını yurtdışına davet ederken, bu çöl Bedevilerine umut bağlamışsınız. Yazıklar olsun size!!!”

Özcan’ın iddialarını incelediğimizde, paylaştığı listedeki yabancı uyruklu şahısların Fatih İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde gerçekten görev yaptığı, kurumun resmi internet sitesinden doğrulandı. Bu skandal durum, kamuoyunda büyük bir infial yaratmış durumda.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Fatih’teki Sağlık Müdürlüğü’nde Çalışan Suriyeli MOSSAD Ajanı Olduğu Ortaya Çıktı

HIZLI YORUM YAP