İstanbul Boğazı'nda Mayın görüldü! SAS timleri intikal etti! | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

İstanbul Boğazı’nda Mayın görüldü! SAS timleri intikal etti!

İstanbul Boğazı’nda Mayın görüldü! SAS timleri intikal etti! Ukrayna, Rusya savaşında güvenlik için dizilen mayınlar, Türkiye ve boğazlara gelme olasılığı konuşulurken, Boğazda görülen mayın panik oluşturdu!

Bölgeye SAS timleri intikal etti!

Boğaz gemilere kapatıldı ve önlem amaçlı farklı bölgelerde mayın olup olmadığı ise kontrol ediliyor! Mayınların vatandaşlar tarafından görüntülendiği ve ihbar edildiği ‘de iddia edildi!

Mayının hangi devlete ait nereden geldiği merak konusu olurken gözler Rusya’ya çevrildi!

Zalim Rus Lider Putin’in savaş açtığı Ukrayna bölgesinde deniz kısmına önlem amaçlı mayın dizilmişti!

MSB: MÜDAHELEYE BAŞLANDI

“26 Mart 2022 tarihinde sabah saatlerinde İstanbul Boğazı açıklarında mayın benzeri bir cismin sivil ticari bir gemi tarafından tespit edilmesi üzerine olay mevkine Sualtı Savunma Timleri (SAS) süratle intikal ettirilmiştir. İstanbul Boğazı açıklarında mayın benzeri cismin tespit edilmesi üzerine olay yerine SAS timleri intikal ettirilmiş, etkisiz hale getirmek maksatlı müdahaleye başlanmıştır.”

FSB UYARMIŞTI

Rusya-Ukrayna savaşında bir ay geride kalırken, Ukrayna’nın Odesa’dan Rus savaş gemilerini durdurmak için Karadeniz’e bıraktığı ve fırtına sonucu çıpalarından kurtulup sürüklediği öne sürülen mayınların İstanbul’a kadar ulaşabileceği belirtilmişti.

Rusya Federal Güvenlik Servisi’nin (FSB) 420 mayının Karadeniz’de sürüklendiğine ilişkin açıklaması endişe yaratmıştı. Mayınların varsa ve sürükleniyorsa İstanbul Boğazı’na gelme ihtimalinin çok yüksek olduğu vurgulanmıştı.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

KOYLARDA DÖNEN OYUNLARI YILLARDIR YAZIYORUZ, SİZ YENİ Mİ UYANDINIZ?

HIZLI YORUM YAP