İslami rüya yorumları nasıl yapılır, nelere dikkat edilmeli? | GÜNDEM
DOLAR

32,5623$% 0.21

EURO

35,0031% -0.09

STERLİN

40,8425£% -0.14

GRAM ALTIN

2.438,06%0,10

ÇEYREK ALTIN

4.050,00%-0,02

a

İslami rüya yorumları nasıl yapılır, nelere dikkat edilmeli? Bir çok tarikat üyesinin veya diğer adıyla sofi isimli kişilerin son 20 yıldır rüya ilimleriyle uğraştığı bilinmektedir.

Özellikle tarikat içlerinde rüya alimi veya diğer adıyla bu Hoca’da ledun ilmi var rüyanı yorumlar dediğini şahit olmuş milyonlarca kişi var..

Gelin size bu İslami rüyaların nasıl yorumlandığını ve tarikat içlerinde olan tuzaklardan nasıl kurtulacağınızı öğrenin..

KAÇ ÇEŞİT RÜYA VARDIR?

Bunla ilgili 3 çeşit rüya olduğunu bunların ise sırasıyla

  • Rahmani
  • Şeytani
  • Nefsani

Bu rüyalar genel olarak bir beşerin anlaması aslında pek zor değil, Bunla ilgili hadisler oldukça var ama sizlerin anlaması için anlatmak ve örnek vermek gerekiyor.

Öncelikle Rahmani bir rüyada, siz kuran okuyorsanız kuran okumana teşvik. veya namaz kılarken namazı bozan şeyler yapıyorsanız namaza dikkat etmeniz gerektiği şekilde basit şekilde yorumlanır.

Şeytani rüya: Bunla ilgili örnek vermek gerekirse sizlere görünen bir kişinin size bilgiler vermesi, sizi aldatması veya git şunu yap demesi bunlar genelde bal tuzağı olabilir şeytanın veya kötü bir karaktere sahip olan kişi ise kötü şeyler ile rüya ile hareket edebilir bunlar genelde şeytani rüyadır örnek verelim; Rüyamda Peygamber efendimizi gördüm bana şunu yap dedi..

İşte burada şeytani rüyalardan örnek olabilir. çünkü Hz Muhammed s.a.v kimse görmemiştir ki sen rüyanda onu görebilesin..

Nefsani Rüya: Kişinin genel olarak nefsiyle akalı günah dolu rüyalardır. Bir çok örnek verilse ‘de  kişin bir kişiye haram olarak yaklaşmasıdır.

İslami Rüya nasıl yorumlanır?

Bunla ilgili olarak sayısız kitap vardır ama özellikle İslami acıdan dine bağlı kişileri uyarmak gerek.

İmam Nablusi Rüya yorumları: Bu kitap güncel olmayarak kendi içerisine eklemeler yapıldığı için artık güvenilir değildir.

Buna örnek olarak rüya kitabında uçak görmek dahi var, İmam Nablusi zamanında uçak yoktu buna bakıldığında kitabın değiştirildiğini bilmeniz gerek.

Peki bir kişi kötü rüya görürse ne yapmalı? Sol tarafınıza üç kere tükürün ve rüyanız kimseyle paylaşmayın.

Tarikat içerisinde rüya yorumcusu alim var mı?

Ledun ilmi dedikleri sadece Allah’ın peygamberlerine verdiği bir ilimdir. Bundan dolayı özellikle şirk yuvası olan tarikatlarda ilim denilen ledun ilminin şeytani olduğunu söylememiz gerekiyor. Bunla ilgili islam alimleri de yanı kanıda karar verdiklerini bildirmek gerek ve son olarak tarikat içerisinde rüya alimi yoktur. Her kim size bunda Ledun ilmi var derse oradan geri durmanız sizlerin ruh sağlığı ve cennet ve cehennem hayatı için önemlidir.

Baykushaber.com

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığına 6 partinin birinden sürpriz destek geldi

HIZLI YORUM YAP