Halil Sezai'nin ev basıp yaşlı adamı dövdüğü görüntülerin tamamı | GÜNDEM
DOLAR

32,4157$% -0.26

EURO

34,7987% -0.56

STERLİN

40,8044£% -0.35

GRAM ALTIN

2.446,62%0,44

ÇEYREK ALTIN

4.064,00%-0,27

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Halil Sezai’nin ev basıp yaşlı adamı dövdüğü görüntülerin tamamı

Halil Sezai’nin ev basıp yaşlı adamı dövdüğü görüntülerin tamamı

Halil Sezai’nin ev basıp yaşlı adamı dövdüğü görüntülerin tamamı

 

 

Tuzla’da şarkıcı Halil Sezai’nin gözaltına alındığı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Olay dün sabah saatlerinde Tuzla’da yaşandı. Sokakta çekim yapan şarkıcı Halil Sezai, mahalle sakini olduğu ifade edilen bir kişiyle  tartışma yaşadı. Çekime izin vermeyen bu kişiyle Sezai ve yanındakiler kavga etti. Darp edildiğini öne süren kişinin şikayeti üzerine Halil Sezai ve yönetmen Aytaç Ağırlar, Taner Okçular ve Ecem Ağırlar ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 4 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Öte yandan olayla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri çıktı.

Görüntülerde Halil Sezai ve beraberindekilerin tartıştıkları kişiye vurdukları da görülüyor. Haili Sezai görüntüde tarştığı kişinin Kelime-i Şehadet getirmesi üzerine, ‘Ezan mı okuyorsun sen?’ diyerek defalarca küfür edip darp etti.

EREN ERDEM HALİL SEZAİ’Yİ SAVUNDU!

Sosyal medyada tepki çeken görüntüler sonrasında, CHP’li Eren Erdem’in paylaşımı da tartışmaya neden oldu. Halil Sezai’yi savunan Erdem’in sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle:

Sanatçı Halil Sezai ile ilgili gözaltına alındığına dair haberler gündeme geldi. Durumu yaptığımız görüşmelerle teyid ettik. Kendisi şu an ifade vermekte olup, ifade sonrası serbest kalacağını umuyoruz. Avukat arkadaşlarımız yanındadır. Kendisi gayet iyidir. Sağlıklıdır.

Gözaltı haberi akabinde, gerek Adalet Bakanlığı, gerek İçişleri Bakanlığı ile sürece dair bilgi almak maksadıyla iletişim kurdum. Hukukun ve adil yargılanma hakkının tecellisi için hukukçu dostlarımız karakoldadır. Umarım, ifade sonrası serbest kalacaktır.

Kaynak: DHA

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Süleyman Soylu : Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü Toplumsal Olaylarda Müzakere Kursu konuşması

HIZLI YORUM YAP