Hakan Şükür, Babala TV'ye katılacak mı? | GÜNDEM
DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

STERLİN

40,6534£% 0.01

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

a

Hakan Şükür, Babala TV’ye katılacak mı?

Hakan Şükür, Babala TV’ye katılacak mı? FETÖ suçlaması ve örgüt üyeliği suçlamasıyla Amerika’da yaşayan, Eski Ak Parti Millet vekili ve Spor Yorumcusu Hakan şükür BabalaTV’ye katılıp katılmayacağı merak ediliyor.

FETÖ/PDY üyesi Hakan Şükür Youtube Kanalından açıklama yaptı!

Hakan Şükür konuyla alakalı mevcut bir cenahın üyesi olmakla bildikte, katılmayacağı ve kendi kanalında soru ve görüşlere yer vereceğini belgelerle cevap vereceğini açıkladı.

Oğuzhan Uğur ise konuyla alakalı henüz cevap vermezken, bir çok kullanıcı Oğuzhan Uğur FETÖ/PDY üyesi Hakan Şükür’ü kanalına çağırmakla ilgili bazı tepkiler gelmesine rağmen gelip konuşmasını istemişti.

Sonra ne olmuştu?

Babala TV isimli Youtube kanalı üzerinden program yapan Oğuzhan Uğur, kırmızı bültenle aranan FETÖ firarisi, eski AKP milletvekili ve eski futbolcu Hakan Şükür’ü programına davet etti.

Twitter hesabından FETÖ için “Onlar bize hiçbir zaman konuşma hakkı tanımadı. Ben onlara aynını yapmak istemiyorum” diye yazan, Oğuzhan Uğur, Şükür’ün hesabını etiketleyerek, “Bir zamanlar kral dediğim. Milli formada yazan adını öptüğüm beyefendi. Siz mesela katılır mıydınız?” ifadelerini kullandı.

Bu davet, sosyal medyada tartışma konusu haline geldi. Oğuzhan Uğur, daha sonra tweet’ini sildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

MİT’e Operasyon mu çekiliyor? Kim bu Hilal Kaplan, Kim bu Nuh Yılmaz!

HIZLI YORUM YAP