Gemilerle taşınan kokain ve eroin İstanbul'da kimin aracılığı ile taşındı? | GÜNDEM
DOLAR

32,5667$% 0.24

EURO

34,9675% -0.04

STERLİN

40,7305£% -0.18

GRAM ALTIN

2.445,29%0,39

ÇEYREK ALTIN

4.065,00%0,32

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Gemilerle taşınan kokain ve eroin İstanbul’da kimin aracılığı ile taşındı?

Gemilerle taşınan kokain ve eroin İstanbul’da kimin aracılığı ile taşındı?

Gemilerle taşınan kokain ve eroin İstanbul’da kimin aracılığı ile taşındı? Evet muhtemelen bu soru yakın zamanda gündeme gelecek, iddia sahibi ben değilim bu arada Kolombiya devleti, bizzat kendi ifadeleri ne diyor o ifade Kokain İzmir! tamam ‘da İzmir’in tamamı hani birilerinin sağ siyasetçilerin gavur İzmir dediği o şanlı İzmir’in tamamı Kokain içse ‘de bitiremeyeceği miktar, yay abi yay Marmara’ya yay yaydım ama yok çok fazla..

Bir baktım İstanbul’a kadar gelmiş gerçi şimdi köprüler vs var hızlıda transfer olur ama biraz bunların hızlı gitmesi lazım, Toros ve Fiat araçların hızı ‘da belli değil mi? daha hızlı gitmesi gerekmez mi?

Hani çoğumuz hızlı ve öfkeli filmlerini izledik en hızlı arabalar! Hani polislerin bile şüphe etmeyeceği araçlar!

Nasıl ama heyecan verici değil mi? Eeee o kadar yol yapılmış yaparız bir hız aman ne olacak canım!

İşte burada zurnanın zırt dediği yere geliyor! Nerede bu kokainler! Eskiden hatırlarsanız bu at arabası ile süt taşınırdı, pardon yarı süt yarı su, kamyonlarda artık çok fazla yerden dolaştığı ve dikkat çektiği için olacak ki! işin en güzel kısmı şu oluyor.

Hani hakimin karşısına sarık ve cübbe ile çıkıp artık ben tövbe ettim reklamı yapanlar ile ömründe bir kez bile kravat takmamış onu da tam bağlayamadan takım elbise ile indirim alanlar var ya haa işte tam oradan bahsediyorum.

Şimdi bu arkadaşlar için daha önce yazı yazdım hatta içişleri Bakanı Süleyman soyluya çağrıda bulundum ve operasyon yapın dedim neden mi Süleyman beyi sevdiğim için değil onun işinin bir parçası olduğu için yarın oraya başkası gelir mesela murat derim ki murat bey göreve.. ama baktım ses yok o zaman Allah’ın adaleti zuhur eder ve Kılıcı’da öyle bir keser ki iki haber sildirdiğin siteler yarın senin haberini yapmakla kalmaz dünya alemine rezil eder.. Sonra mı ne olur valla bana bir şey olmaz, en azından saç telimi verebilirim.. hatta çiş de verelim peki bundan rahatsız olanlar siz bunları verecek durumda mısınız? Baktım lan hepinizin siciline saçınızın yarısı bile veremezsiniz..

Şimdi soru şu bu araçlarla kokain ve eroin kim taşıyabilir? Ben biliyorum cevabını.. Peki bu işi ört pas etmeye çalışanlar kim? Onu da biliyorum, peki bu işten menfaat bekleyen dindarım ben diye gezenler kim, bu işin içinde olan emniyetçi tayfa kim? Bu soruları savcıların sorması gerek ama ne yazık ki soramıyor şimdilik.. Ama yarın sormak zorunda kaldığında neden sormadınız sorusunu ‘da birileri sorar işte o gün, en sevdiğiniz yerde Ayasofya eski cami imamı gibi bir pamuk tıkayan olur..

Bakın yakın zamanda hepimiz göreceğiz bu kişileri medyada ne kadar pislik olduklarını üstelik bunu yaparken ‘de hiç düşünmeden yapacaklar.

NEDEN Mİ O ÇOCUKLARIN ZEHİRLENMEMESİ İÇİN!

Hani sağ sola Müslümanım dindarım görüntüsü verenler siz, bu müptezellerin peşinde koşun, bunların uykusuna kabus gibi çökeceğim neden mi yarının çocukları umutla hayata bakması için. Yok ya hemen aklınıza Sedat Peker geldi değil mi ben ondan önce başladım gerçi yaş olarak benden büyük. Akıl olarak bilemem.

Şimdi kimler kimlerle beraber sözünü diğer işini daha iyi yapan kişilere bırakıyoruz neden mi buradan sesimiz fazla duyulmuyor, bu siteye giren sağ mı sol mu anlayamıyor, aslında işimiz ‘de bu değil mi? herkesin haberini ayrım yapmadan yayınlamak.

Çünkü bir tarafın sağ ve solu olmak onun adamı olmak en azından bana göre değil, Ben bu ülkenin vatandaşıyım bu bana yeter. Üstü mü üstü kalsın yarın nasıl olsa taşıyacak birileri elbet olur.

Kısacası Süleyman soylu bunlara müdahale edemezse yarın kendisine bulaşacaktır bu olay. Belki de Süleyman soyluyu aşan bir grup bile olabilir. İşin diğer tarafını düşünemiyorum..

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Hadi Özışık’ın görüntülerini Sedat Peker Yayınladı görüşmedik Soylu ile arasında aracılık yapmadık demişti!

HIZLI YORUM YAP