Gaziantep Belediye başkanı Fatma Şahin Sokak'ta boyacılık yapan adama televizyon hediyesi! | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Gaziantep Belediye başkanı Fatma Şahin Sokak’ta boyacılık yapan adama televizyon hediyesi!

Gaziantep Belediye başkanı Fatma Şahin Sokak’ta boyacılık yapan adama televizyon hediyesi!

Fatma Şahin Gaziantep Belediye başkanı Sokak’ta boyacılık yapan adama televizyon hediyesi verdi ortalık karıştı, evinde TV olmadığı için sokağa çıkma yasağı olduğunu bilmeyen boyacı boş Sokak’ta bekledi, Sonrasında kendisine TV hediye eden belediye başkanı tepki çekti.

Sosyal Medya’da TV hediye ettiğini duyuran belediye başkanına kullanıcılar onun derdi sizce televizyon mu? sorusu sordu Fatma şahin sorulara cevap veremedi, Ak parti belediyelerin yapmış olduğu son olaylar Saray’da tartışılmaya başladı, Erdoğan’ın büyük ihtimal ile belediye başkanlarının bir kısmını görevden alacağı konuşuluyor.

Tevfik Göksu

Fatma Şahin

Bağcılar belediye başkanı Lokman gibi güçlü isimleri görevden alacağı konuşuluyor son zamanlarda projelerden çok yaptıkları tartışmalar ile gündeme gelen belediye başkanlarını Erdoğan’ın görevden alması süpriz olmayacağı konuşuluyor.

Fatma şahin daha önce ‘de Seçim günü kazandıktan sonra bir kadının onun önüne yatıp ez beni başkanım ezerek geç beni diye bağırması ve Meral Akşener’in Gaziantep’te konuşma yapmasını engellemek için belediye çöp araçları ile müdahale ettiği konuşulmuştur.

 

Arkadaşlarımızla konuştum. Konuyla ilgileniyorlar. Orhan Özcan kardeşimiz bundan böyle TV haberlerini izleyebilecek, pandemi kısıtlamalarından haberdar olacak kısmetse…

Mesajı sonrası sosyal Medya’da tepki çekti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Beyaz TV’de sosyal medyanın gündemine oturan Celal Şengör gafı! Ak partiye yakın kanal rezil oldu!

HIZLI YORUM YAP