Fetöcü Cevheri Güven Alman istihbaratının koruması altında | GÜNDEM
DOLAR

32,4717$% 0.09

EURO

34,8854% 0.37

STERLİN

40,7637£% 0.45

GRAM ALTIN

2.432,83%-0,22

ÇEYREK ALTIN

4.017,00%-0,80

a

Fetöcü Cevheri Güven Alman istihbaratının koruması altında

Fetöcü Cevheri Güven Alman istihbaratının koruması altında, geçtiği videolar ile youtube kanalında konuşma yapan firari FETÖ/PDY üyesi Alman gizli servisinin koruması altında olduğu iddia edildi.

Farklı kaynaklardan elde ettiği bilgileri yayınlayan Türk düşmanı Cevheri Güven için MİT operasyonunun gerçekleşmemesi için inine saklanan Cevheri güven nefes alamaz halde.

BİR ÇOK TERÖR GRUPLARI İLE İŞ BİRLİĞİ YAPAN ÖZLELİKLE ÇEŞİTLİ MAFYA ÖRGÜTLERİNİN taşeronluğunu yapan Güven’in kısa süre içerisinde yakalanarak bir operasyon ile Türkiye’ye gelmesi an meselesi..

Gazeteci Recep Canpolat ŞU AÇIKLAMALARDA BULUNDU

“Ağırlıklı olarak masa başı uydurma kurgu haberleri Youtube kanalında yayınlayan @cevheriguven , 15 Temmuz darbe girişimi akabinde önce Yunanistan’a sonra ise Almanya’nın Frankfurt şehrine yakın Babenhausen bölgesine yerleşti.

Almanya Federal Haber Alma Servisi (Bundes Nachrichten Dienst) BND tarafından koruma altına alınan @cevheriguven, Babenhausen şehri polis merkezine yakın bir adreste ikamet etemeye başladı. (Pravda’nın deşifresiyle bizi karıştırma. Ev adresini vermeyi düşünmüyorum.)

BND tarafından, yaşayacağı konuta yerleştirilen @cevheriguven kendini garantiye almak için okyanus ötesi istihbarat örgütlerle ilişkiye girmekten çekinmedi. Açık kaynaklardan aldığı bilgiyi kurgulayarak hem Youtube’ta, hem de ilişkide bulunduğu istihbarat örgütleriyle paylaştı.

İktidarın pravdası @sabah, yaşadığı bölgeyi deşifre etmesinden sonra, kendisinin hayatı tehlike altında olduğunu belirterek, Frankfurt merkezde başka bir adrese yerleşmesi konusunda BND’den yardım istedi. Alman İstihbaratı BND @cevheriguven’in bu isteğine olumlu cevap verdi.

En son yaptığın programda, konu bulamayınca, iktidarın yancısı yalanıyla @sjw_erlik ve Jahrein’i gündeme alırken, @Veryansin_Tv ve şahsımı, sohbetinin mezesi haline getirmeye çalıştın. @cevheriguven iktidara olan düşmanlığına, bizi meze yapman, ahlaki yorgunluğuna sebep oluyor.

Gazi İletişim’de yaptığın iyot çözeltisi, bizim gibi gazetecilere sökmez. Ayrıca @sjw_erlik ile komşusun. Erlik, Pazar günü senin tabutuna son çiviyi çakacağını söylüyor. Pazar’ı ben de sabırsızlıkla bekliyorum. @cevheriguven, Sen o yarayı kaşıdın, ben o yarayı kanatacağım.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Uğur Demirok FETÖ operasyonu ile yakalandı! Bu bir MİT operasyonudur!

HIZLI YORUM YAP