Eylem Amine Altunkaynak kimdir, mesleği nedir, nereli? | GÜNDEM
DOLAR

32,5330$% 0.25

EURO

34,8753% 0.35

STERLİN

40,7703£% 0.43

GRAM ALTIN

2.429,27%-0,37

ÇEYREK ALTIN

4.024,00%-1,14

a

Eylem Amine Altunkaynak kimdir, mesleği nedir, nereli?

Eylem Amine Altunkaynak kimdir, mesleği nedir, nereli? Kısa süre önce sosyal medyada görüntüleri ile gündem olan Eylem Amine Altunkaynak hakkında bir çok kişi araştırma yapmaya başladı. 

Eylem Amine Altunkaynak Kimdir?

Trabzon Oflu olan Eylem Amine Altunkaynak Bursa Uludağ Üniversitesini bitirdi (2006) yılında bitirdikten sonra  Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi işletme bölümünü 2010 yılında bitirdi..

Üniversite yıllarında psikoloji ve insan davranışlarına merakı olduğu için bu alanda çeşitli araştırmalar yaptı. Bu yıllarda çeşitli radyolarda bu alanda sunumlar hazırladı.

2009 yılında evlendi kısa süre eğitim hayatına ara verdi ve 3 çocuk sahibi.

2015 yılında kızının disleksi üzerine farkındalığını araştırmaya başladı. Bu sebep ile bu alanda çeşitli araştırmalar yaparak başarılı ve başarısız çocuk araştırması yaptı. Zamanla bilinçaltı eğitimlerini ve kuantum fiziği araştırmalarına başladı. Bu alanlarda kurumlardan akademik eğitim aldı.

Türkiye’de spritüel alanlardaki konuların Kur’an-ı Kerim ışığında sünnetullaha uygun anlatımını içeren ücretsiz ilk whatsapp grupları kurarak tüm dünyada bir ilke imza attı. Gelişim devam ediyor adlı 10’nun üzerinde whatsapp gurubuyla 20.000’ni aşkın telegram ile binlerce bayana ulaştı.

Hanımlara özel eğitim ve seminerler verdi. 2500 üzerinde uzaman eğitmen hanım yetiştirdi. Kendi eğitimini geliştirerek Eylem AMİNe Altunkaynak sistemi bilinçaltı temizliği Eğitimini kurdu. Sosyoloji alanındaki uzmanlık eğitimine devam etmektedir.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Eylem Amine Altunkaynak: Ayetlerle kuantum ve bilinçaltı temizliği

HIZLI YORUM YAP