Ey Şehidim Dağlarında Ben Öleydim ! | GÜNDEM
DOLAR

32,2669$% 0.02

EURO

34,7032% -0.04

STERLİN

40,2955£% -0.17

GRAM ALTIN

2.393,46%-0,27

ÇEYREK ALTIN

3.948,00%-0,42

a

Ey Şehidim Dağlarında Ben Öleydim !

 

Değerli okurlarım yazmayım yazmayayım diyorum ama buna nasıl dayanayım;
Daha önce Batman ilinin Gercüş ilçesinde yaşanan olumsuzlukları sizlerle paylaşmıştım, Gazeteci olmam sebebi ile bana gelen E-mail üzerine yazdığım iddialar üzerine beni şikayet edenler halen ucuz işler peşinde mi acaba, hayret ediyorum vallahi billahi hayret ediyorum.

Bu ülkenin Cumhuriyet savcılarını yürekten bir vatandaş olarak göreve çağırıyorum. Hangi il ilçe köy olursa olsun nerde bir şehitliğimiz var ise ve hangi kurum şehitliklerimize sahip çıkmıyorsa göreve davet etsin, çünkü mülkü amirler bile yeri geldiğinde söz geçiremez oldu artık.

Benim bu kinim nefretim makamlara değil, görevini kine nefrete dönüştürüp yapmayanlar içindir.
Beni assanızda, kessenizde, ceza evine atsanızda ben nerde bir asker görsem, nerde bir polis görsem bir ömür boyu selam duracağım.
Saygı ve sevgilerimle,Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum
‘’ Tarafıma 6 ay önce ulaşan bir resimde şehitlikte asılı Türk bayrağının yıprandığını gördüm. Yaptığım araştırmada Batman ili Gercüş ilçesine bağlı babinir köyünde şehitlikte 3 şehidimizin şehitliğinin bozulduğu ve bayrakların yıprandığını gözümle gördüğümde şaşkınlık içinde kaldım. Şehitliğin mezar taşlarını düzeltip bayrakları değiştirip göklere dalgalandırdım. Şehitliğe göstermiş olduğumuz hassasiyet boynumuzun borcudur. Türk bayrağımızın yıpranmasına indirilmesine asla müsaade etmedik etmeyeceğiz. Değiştirdiğim bayraklar şu anda bayrak kutumda duruyor. Türk bayrağımıza ve şehitliklerimize ilgili kurumların sahip çıkmalarını ve hassasiyet göstermelerini istiyorum. Türkiye’de Çanakkale’den sonra en çok şehitlerin olduğu yer terörün halka zarar verdiği ateş düşürdüğü yer Doğu ve Güneydoğu bölgesidir
Şehit gazi sendikası konfederasyonu Batman il başkanı ve Türkiye Gaziler ve şehit aileleri vakfı Batman şube başkan yardımcısı ‘’

 

İbrahim BASKIN

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sedat Peker: Ali Murat Alatepe’nin gazeteci Ali Tarakçı’ya yapılan silahlı saldırıyı anlattı!

HIZLI YORUM YAP