Eski Akit gazetesi yazarı Mehmet Özmen: Akit Gazetesin 'de Fetö Borsası kuruldu! | GÜNDEM
DOLAR

32,3955$% -0.14

EURO

34,8032% 0.14

STERLİN

40,6335£% 0.14

GRAM ALTIN

2.439,49%0,05

ÇEYREK ALTIN

4.015,00%-1,46

a

Eski Akit gazetesi yazarı Mehmet Özmen: Akit Gazetesin ‘de Fetö Borsası kuruldu! Ak Partiye yakınlığı ile bilinen Akit Gazetesin ‘de olan Fetö borsası olayı sosyal medyada gündem oldu.

Akit Gazetesin’ de fetö borsası kuruldu!

Fetö borsası olayı ilgili sözlerin sahibi Gazetesi Mehmet Özmen oldu. FETÖ borsası ile ilgili olarak bir iş adamın ‘da aralarında bulunduğu isimleri sıraladı!

“Ben FETÖ ile mücadele ederken bunlar Akit’in merkezinde FETÖ borsası kurmuşlar. FETÖ borsası ayağında, Osman Nuri Karahasanoğlu bir yanda, Serdar Uslu bir yanda diğer yanda da bir işadamı var. O işadamına da sıra gelecek şimdi kim olduğunu söylemiyorum. O işadamının FETÖ dosyasını nasıl kapattırdığınızı çok iyi biliyorum. Türkiye’nin en iyi tanıdığı o işadamının FETÖ dosyasını kapatıp karşılığında kaç milyon aldığınızı çok iyi biliyorum. Biz kelle koltukta bu ülke, bu bayrak için FETÖ ile mücadele ediyoruz siz FETÖ’cülerin dosyasını kapatmak için milyonları götürdünüz. FETÖ’cü FETÖ’cü diye haberler yapıyorsunuz ardından sözleşmeyi de basıyorsunuz. Ne ala… Nasıl insansınız siz.”

Konuyla ilgili olarak dosyaları ise yutube kanalında google drive ile paylaştı.

İş adamının da kimliğini yakın zamanda paylaşacağım vakti gelince dedi.

Akit ‘in gösterdiği gerçek değil!

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Alaattin Çakıcı’nın eski avukatı Av.Can Sevinç Özür Diledi

HIZLI YORUM YAP