Elon Musk Bebeğini’de dijitalleştirme | DÜNYA, GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Elon Musk Bebeğini’de dijitalleştirme

Elon Musk Bebeğini bile dijitalleştirdi

Space X’in CEO’su olan Elon Musk ve Eşi Grimes’in bebekleri gözlerini dünyaya açtı. Elon Musk, bebeğine verdiği ismi açıklayınca dünyayı gündemi ne en tepeden oturdu. Musk, bebeğe ‘X Æ A-12 Musk’ ismini verdiklerini söyledi.

Dijital Dünyanın önemli aktorlerinden olan Space X’in CEO’su ‘X Æ A-12 Musk’ dijital dünyanın dijital çocuğu olmayı ismi ile de hak etmiş ve bu tarz isimlerin öncüsü olmayı da bu şekilde kazanmış oldu.

Elon Musk hesabından Grimes’ın erkek bir bebek dünyaya getirdiğini ifade etti.

İlk başta Grimes’in doğuma girdiğini paylaşan Elon Musk, sonrasında  bir sosyal medya kullanıcısının kendisine “Bebekten haber var mı? ” sorusunun üzerine, “Anne ve bebek iyiler” dedi. Musk bir de fotoğraf paylaştı.

Dijital çocuk X Æ A-12 Musk

Dijital Dünya da dijital çocuk isimlerini hayatımıza en tepeden katan Elon Musk oldu . Dünya bu olaya şaşkın bir şekilde reaksyon gösteririken bunun ilerleyen günlerde ve yıllarda normalleşme dönemine gireceğini görmemek okumamak sadece çocuk ismi gibi bakmak büyük bir eksiklik olur .

Elon Musk, bebeğin isminin sorması karşısında X Æ A-12 Musk” adını verdiklerini paylaştı. Musk’ın isim konusunda ciddi olup olmadığı netleşmezken, bunun şifrelenmiş bir ifade olduğu yorumları da yapıldı.

Yani öyle veya böyle dijital isimler hayatımıza girdi…

UYANIK OL TÜRKİYE !

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan suç duyurusu

HIZLI YORUM YAP