Ekrem İmamoğlu Askıda Fatura kampanyası verilerini paylaştı ! | GÜNDEM
DOLAR

32,5763$% 0.26

EURO

35,0022% 0.06

STERLİN

40,8078£% 0.01

GRAM ALTIN

2.460,56%1,01

ÇEYREK ALTIN

4.072,00%-0,02

a

Ekrem İmamoğlu Askıda Fatura kampanyası verilerini paylaştı !

Ekrem İmamoğlu Askıda Fatura kampanyası verilerini paylaştı !

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Ekrem İmamoğlu, Askıda Fatura kampanyasının verilerini paylaştı. Buna göre şehrin en yoksul ilçeleri en fazla faturanın ödendiği yerler oldu.

 

İBB Başkanı CHP’li Ekrem İmamoğlu, Pandemi salgını nedeni ile başlatılan Askıda Fatura kampanyasının detaylarını Sosyal Paylaşım sitesi twitter’dan paylaştı. İmamoğlu Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Hayırsever vatandaşlarımızın askıda ödediği faturaların ilçe ilçe dağılımı, yoksulluk haritamıza uygun bir dağılım gösteriyor. Bu tablo hayırseverlerin desteğinin çok doğru yerlere gittiğini gösteriyor. Bu en güzel hayır işini güçlendirerek sürdürelim” ifadelerine yer verdi .

 

İmamoğlu’nun paylaştığı verilere göre, en çok faturası ödenen ilçe, İstanbul’un en yoksul ilçelerinden olan Esenyurt oldu. Esenyurt’u sırasıyla takip eden Sancaktepe, Bahçelievler, Sultangazi ve Bağcılar oldu.

İmamoğlu, ayrıca İstanbul’un fatura ödendiği yerler’in yoğunluk haritasını da açıklamasıyla birlikte paylaştı. Ödenen 120 binden fazla faturanın 38 bin 918’ini doğalgaz, 83 bin 612’sini su faturaları olduğunu paylaştı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sapık denilen Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven görevden alındı

HIZLI YORUM YAP