Dünya Ticaret Yatırım ve Kalkındırma Derneğinden Gazeteci Ferhat Aydoğan’a Teşekkür | GÜNDEM
DOLAR

32,2266$% -0.06

EURO

34,6451% -0.1

STERLİN

40,2869£% -0.08

GRAM ALTIN

2.394,66%0,07

ÇEYREK ALTIN

3.933,00%-0,48

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Dünya Ticaret Yatırım ve Kalkındırma Derneğinden Gazeteci Ferhat Aydoğan’a Teşekkür

Dünya Ticaret Yatırım ve Kalkındırma Derneğinden Gazeteci Ferhat Aydoğan’a Teşekkür

Dünya Basın Federasyonu Üyesi Gazeteci Ferhat Aydoğan, Dünya Ticaret Yatırım ve Kalkındırma Derneği’ni ziyaret etti. Aydoğan gerçekleştirdiği ziyarette, dernek başkanı Ali Genç’e hizmet anısına onur plaketi takdim ederek işlerinde başarılar diledi.

Aydoğan gerçekleştirdiği ziyarette, Dernek Başkanı Ali Genç’e hizmet anısına onur plaketi takdim ederek işlerinde başarılar diledi.

Ziyaretten dolayı memnuıniyetini belirten Dernek Başkanı Ali Genç, “Gazeteci Ferhat Aydogan Bey’in derneğimize teşriflerinden dolayı memnuniyet duyduk, kendisine teşekkür ederiz. Ferhat Aydoğan Bey ile ülke hakkında, ekonomik ve kültürel konular üzerinde istişareler de bulunduk.” ifadelerini kullandı. Dernek Başkanı Ali Genç, ülkemizin daha iyi yarınlara ulaşması için ithalatın önemini vurgulayarak, dernek olarak ithalatın artması için çalıştıklarını belirtti.

Dernek hakkında bilgi veren Genel Başkan Yardımcısı Serhat Yağcı; “Dünya Ticaret Yatırım ve Kalkındırma Derneği Genel Merkezi Ankarada olup, 2021 yılında Avrupalı fon ve banka sahipleri ile beraber kurulmuştur. Türkiye’de 32 temsilciliği ve 812 tane orta ve büyük ölçekli iş insanlarından oluşmaktadır. Ayrıca Avrupada 21 temsilciligi bulunmaktadır. Derneğimizin yönetimi, sosyal sorumluluklarının bilincinde, serbest piyasa ve liberal ekonomi ilkelerini özümsemiş, uluslararası platformlarda güçlü ilişkileri ve etkin temsilcilikleri olan kişilerden oluşmaktadır. Dünya Ticaret Yatırım ve Kalkındırma Derneği uluslararası bir sivil toplum kuruluşudur.” ifadelerini kullandı. Yağcı, dernek olarak aynı zamanda kültürel faaliyetlerde de bulunacaklarını belirtti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

TÜGVA koordinatörünün bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı! Adıyaman ‘da skandal!

HIZLI YORUM YAP