Davut Süver hem dolandırdı hem şikayet etti ! | GÜNDEM
DOLAR

32,4054$% 0.12

EURO

34,8806% 0

STERLİN

40,8679£% 0.26

GRAM ALTIN

2.399,72%0,17

ÇEYREK ALTIN

3.948,00%0,15

a

Davut Süver hem dolandırdı hem şikayet etti !

Yeni nesil saadet zincirici kurucularından biri olan  dolandırıcı DAVUT SÜVER ‘i haberlerimize taşımış ve bu olayı kamunun yararına paylaşmıştık.

İlgili haber ; 

Davut Suver Langırt tuzağı bu tuzağa düşmeyin dolandırılmayın!

Bu haberi yaparken benim başımdan geçmiş bir diğer kimsenin başından geçmemesi için üstü kapalı olarak uyarmaya çalıştım. Tabi ki arsız hırsız ev sahibini bastırırmış sözü bugün karşımıza çıktı. Bugün beni Memur bir kardeşimiz aradı ve hakkınızda bir şikayet var dedi. Sözlerini bitirmeden ”bana Dolandırıcı Davut Süver de” dedim ve evet Davut Suver dedi.

Davut Süver insanları ben universitelerin kantinlerini alıyorum, bu kantinler’e kahve makinesi ,langırt,playstation, koyuyorum ve bu koyduğum otomasyon aletlerinden ”güya” kar payı dağıtıyorum, Yatırdığınız ana para sözde şirketin kasasında duracak ve yine sözde çıkmak istediğiniz zaman vaar olan Ana parayı hemen o hafta içinde sizlere vereceğim diyerek yeni nesil saadet zinciricirini kuruyor. Bu saadet zinciri fikir ise daha önce bağzı okulların kantinlerine gidip ben buraya makineler koyayım bu makinelerden çıkan paranın yarısı senin yarısı benim diyerek anlaşması  ve bu anlaşmarının bir çoğunun da söz ile yapılnası. Zaten bu sebepten bir çoğunu da bu şekilde dolandırmış.

Bu saadet zinciri gün geçtikçe çevremizde bulunan insanların da  haberi oluyor. Aynı tosuncuk gibi direk Davut Süver’in dediği , ”30 bin tl ver sana ayda 1500 TL vereyim ” diyerek insanları dolandırmaya başlıyor.

Bu konuda dolandırdığı 15 -20 kişinin de aldığı paralardan bir birinin haberi olmuyor. Özellikle söylüyor ki ; benim senle anlaşmam başka onunla başka sana daha fazla veriyorum ona daha az haberi olmasın diyerek insanları bu şekilde manipüle ediyor ve kimsenin kimseden haberi olmuyor.

Bu arada dolandırıcılık hikayesine ülkemizin gruru olan değerli Lise ve Üniversitelerimizinde adını kullanarak kirletmekten çekinmiyor. Bir telefon açıyor ve KÜLTÜR KOLEJİ’nin kantini aldım ihaleye çıkacağım bana 100 bin tl gönderin ben size 7 bin tl vereceğim diyerek insanları tokatlamaya başlıyor.

Bir telefon daha açıyor Yeni Yüzyıl universitesinin kantinini aldım bana 70 bin gönderin ihalede eksiğim var diyor. Bu işin içinde olan bizlerde bunları duydukça bir kontrol edelim diyerek YeniYüzyıl universine gidiyoruz ve kantinci ile konuşuyoruz kantinci bu işi Davut Süver yapmıyor başka bir kişi var o yapıyor diyor.

Arel Universitesi , Nişantaşı universitesi aklınıza ne kadar özel ismi ve kalitesi yüksek okul var ise Davut Suver bu isimleri kendi pislik amacı için kullanıyor.

Hatta bir seferinde adını şuan hatırlamadığım bir temel lise ismi verdi onunda kantini aldım dedi ve yine gittik arkadaşlarla bu arkadaşlarıda dolandırdı.Kantinci bizlere dedi ki : ” O benide dolandırdı ne geliyor ne gidiyor ” dedi.

Dedik ya Arsız hırsız evsahibini bastırırmış diye !

Bunlar hiç yaşanmamış gibi sırf biraz daha para tokatlamak için tekrar dolandırıcı Davut Süver arıyor !

Bu seferde okul kantinlerine televizyon koyuyorum ve yanına bir de televizyon kanalı alıyorum bu kanal müzik kanalı ! Bu müzik kanalını alacağım bu kanal’da reklamlar dönecek sizleri de bu kanala ve reklamlara ortak edeceğim dediği zaman bizlerde Davut sen bizim Ana paramızı ver biz çekiliyoruz dedik dolandırıcı olduğunu anladığımızı anladığında tamam gönderiyorum dedi ve o gündür Davut Suver’den haber yoktu.

Takiiiiiiiiiiiiiiii haberini yapıp başka insanları ağına düşürmesin bu dolandırıcı ifşa edelim kararı alana kadar.

Bununla da kalmayıp AK PARTİ‘nin bize para verdiğini BaykusHaber olarak Ak parti’den para aldığımızı söylecek kadar şerefsizleşiyor !

Bu ve bunun gibi şerefsizlerin peşini bırakmayacağız hiç kimse hiç bir şey bizleri yıldıramayacak !

Şimdilik bu kadar olsun geriye kalan tefeciler vs gibi yalanlarını ifade verdikten sonra haberleştirip kamuoyuna duyrumuzu yapağız. Bura da gözetilen kamunun çıkarlarıdır bu olay bir diğer kişi veya kişilerin başından geçmemesi adına haberleştirilmiş ve haberleştirilmeye devam edilecektir.

Kurucu : Raif YAVUZYILMAZ

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İş Adamı İsmail Karadağ’dan 23 Nisan Mesajı

HIZLI YORUM YAP