Cüneyt Özdemir'i ölümle tehtit eden kim! | GÜNDEM
DOLAR

32,4694$% -0.07

EURO

34,7100% -0.77

STERLİN

40,4660£% -0.84

GRAM ALTIN

2.435,88%0,00

ÇEYREK ALTIN

4.044,00%-0,22

a

Cüneyt Özdemir’i ölümle tehtit eden kim!

Yahu bu millet toptan kafayı yedi, ne Koronavirüs ne başka birşey hepimiz kafayı yedik. Cüneyt Özdemir’in hesabını kontrol ettim bir baktım aman Allah’ım bir kız öleceksin yazmış, sosyal medyada ortalık karışmış, Cüneyt Özdemir’de ne yapsın korkmuş adam..

Şaka mısınız?

Bu ülkede herkes ya hanım ağ yada mafya olmuş. Diyorum ya kafayı yedik, abi herşeyi unuttuk birde bu manyaklıklarla uğraşıyoruz, gerçek gündeme dönelim..

Bende gaza gelip tehtit mi etsem diye düşünmüyorum değil yani, bana bak Cüneyt öleceksin yazsam ne olur, mahkemde şunu derim ne yani ölmeyecek mi?

Arkadaşlar hepiniz kafayı yediniz.

Acaba bu insanlar sosyal medyada düşünüp dur bakayım kimi tehtit etsem diye düşünüyor mu cidden soruyorum.

Ama asıl mesele o değil neden böyle olduk!

İşte tüm sorun burada , özel bir hastanede bir kadın arkadaşım var, alanında çok iyi, dedim ki Derya sosyal medyada böyle şeylerin artması nedir,bunun ilacı yokmu?

Derya ne derse beğenirsin, var siyasi liderlerin dil ve söylemlerini değiştirmek gerekiyor. Bi an düşündüm evet dedim, bir bakan çıkıp birisini tehtit edebiliyor, bir millet vekili çıkıp tehtit ediyor ve olaylar tehtitden sonra ev basmaya, sokak arasında kavgalara, silahla yaralama eylemine dönüyor ve bu tip insanlara ceza da öyle verilmiyor, ama erkeksen git reisi et de bak bakalım ne oluyor.

Şöyle düşündüm bir an, Meral Akşener’in evi basıldı bu ülkede, Erdoğan’ın kızı tehtit edildi, Berat beyin ise edilmedik sövülmedik bir kulağının arkası kaldı, Kemal ve CHP’li arkadaşları saymıyorum bile onlar hem küfür hemde dayak yiyor ve ilginç şekilde saldırı yapanlar ceza almıyorlar ve poz veriyorlar.

Özelikle siyasi kimlik taşıyan vekiller ve bakanlar sorumlusu sizsiniz gerdiniz milleti herkes mafya oldu.

Bu arada beni tehtit etmeye kalkmayın ben zaten öleceğim.

Ersoy.k

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İBB Anadolu yakasında olan trafik sorununu çözüyor

HIZLI YORUM YAP