Cübbeli Ahmet Atatürk hakkında konuşmak caiz değil | GÜNDEM
DOLAR

32,2526$% -0.02

EURO

34,6909% -0.1

STERLİN

40,3074£% -0.14

GRAM ALTIN

2.400,51%0,02

ÇEYREK ALTIN

3.949,00%-0,10

a

Cübbeli Ahmet Atatürk hakkında konuşmak caiz değil

Bir TV kanalında canlı yayına bağlanan Cübbeli Ahmet hoca, Atatürk hakkında ne düşünüyorsunuz sorusuna defalarca cevap verdim yine söylüyorum, Atatürk hakkında konuşmak caiz değildir, Mahmut efendi Hz. De bu bağlamda talimatı ve sözü vardır dedi.

Cübbeli Ahmet hoca Atatürk hakkında şunları söyledi.

Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, HaberTürk yayınında “Mustafa Kemal Atatürk bu devletin kurucusu. Bunun aleyhine konuşulmaz, konuşmak caiz değil” dedi.

Hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen‘in “Mustafa Kemal Atatürk ve cumhuriyet konusunda düşünceleriniz nedir?” sorusuna Ünlü, “Mustafa Kemal Atatürk bu devletin kurucusu. Bunun aleyhine konuşulmaz, konuşmak caiz değil. Asla bunun aleyhine konuşulmaması gerekir. Cumhuriyet bizim son olarak kurulmuş devletimizdir. Bu devlete vergi vermek görevimiz, askere gitmek görevimiz, bu devlete bağlıyız. Biz bu devlet olmasa Suriye’den de Yemen’den de beter oluruz.

Ne namaz kalır, ne abdest kalır, ne namus kalır, ne ırz kalır. Devletin mutlaka yaşaması lazımdır. Bunun için de kimsenin gözünün yaşına bakılmaması lazımdır” şeklinde yanıt verdi.

Cubbelinin bu söylemleri ardından binlerce kişi Ahmet hocanın yalan söylediğini ilmi siyaset yaptığını dile getirdi. Eski videoları paylaşılan Ahmet hocaya zaman, zaman ihvancı gruplar hakaret ettikleri görüldü.

Mahmut efendi Hz. Sözlerini söylediği dile getiren Cübbeli Ahmet için birçok kullanıcı ise böyle birleştirici konuşması gerekiyor Ahmet beyin dediği görüldü.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sarıyer Atatürk Ormanı ve Kemerburgaz kent ormanı halka açıldı

HIZLI YORUM YAP