Cinler İnsanlara neden musallat olur? | GÜNDEM
DOLAR

32,5626$% 0.21

EURO

34,9689% -0.09

STERLİN

40,7321£% -0.22

GRAM ALTIN

2.443,10%0,30

ÇEYREK ALTIN

4.062,00%0,27

a

Cinler İnsanlara neden musallat olur?

Cinler İnsanlara neden musallat olur, bir çok insanın doktorlara görünmeden araştırdığı, cinler musallat olur mu?, Cin musallatı, Cin musallatı nasıl anlaşılır gibi sorulara sorarak araştırma yaptığı analizlere konu olmuştur.

Öncelikle psikolojik olarak bu bilimin adı parapsikoloji alanına ve diğer yönden metafizik konusunda bilgi sahibi olan kişilerin alanındadır.

Özellikle ehli tarikat yapısına sahip olanların bir çok konuda aynı görüşleri vardır, ehli tarikat alanında cemaat ve tarikat içlerinde cinler insanlara musallat olur diyerek cevap verilmesi ile birlikte, İslamın görüşü dışına çıktığı görülmüştür.

Cinler insana islama göre musallat olması ise genel olarak kişinin günahları sebebi ile olmaktadır. Bu günah sizlerin soyuna ‘da etki edebileceğini unutmayınız.

İslam inancında farklı Cin kavimleri bulunur. Bu kavimlere farklı isimler verilir. Cin kavimleri genel olarak yaşayın olarak farklı, görüntü olarak ise bir birilerinden farklı görünebilir.

Cinler insana neden musallat olur sorusunun cevabı ise genel olarak kişinin işlemiş olduğu bilerek yaptığı haksızlık olmuştur.

İslam’da inançlı müminlere Cinler musallat olsa ‘da zarar veremez. Bunun için ayetlerin hükmü gereğince Nas, felak, Ayetel Kürsi duasını okuyana olmayacağı günahsız olan kulun ise Cinlerden etkilenmeyeceği bilinir.

Kişinin işinde yapmış olduğu haksız kazanç cin daveti olmakla birlikte, Tuvalete içilen sigara da davet olarak kabul görünür.

Cinlerin musallatı ise kişinin öfkesi, farklı olayları, bir anda olan değişiklikler ile birlikte, kendisini kontrol edemeyecek dereceye Bedende olan cinin durumuna bakılarak çözülmektedir.

Bedensiz olan cinler insan bedeninde yer alabilir. Zihinleri bulandırabilmekle beraber sadece vesvese verebilir. Allah’ın izni ile bunlar olur. Büyü ile gelen Cinler sadece vesvese verebilir.

Kitaplarda aşık olanları ayıran büyülerde kişinin sevdiği kişi ile yan yana gelmesinden sonra öfkesi yaklaştığı an vesvese olarak verilen öfke patlaması örnek olarak gösterilmiştir.

Tarikat inançların ‘da ise Büyünün yapımı ile gelen cin rukye ve farklı ayet ve sihir ile bedenden kovulduğu kitaplara geçmiştir.

Cinler müminlere musallat olması söz konusu değildir fakat görünebilmesi ise kişinin durumuna göre değişir, Kişiler cinleri bedensiz olarak veya bir bedende görebilir. Bir çok dinde ise cinler farklı inanışlarda olsa bir birine benzer olarak çizilmiştir.

Cin gördüğünü hisseden kişinin mutlaka doktor kontrolüne gitmesi ile yardım alması ve yönlendirilmesi şarttır.

Avrupa’nın bir çok yerinde bu alanda ilgili kişiler bir çok kişiye yardımcı olduğu gibi istihbarat çalışanları ‘da bunu kullandığı bilinmektedir.

İnternet ortamında yazılan kaynakların çoğunun islam görüşü eğil tarikat ve cemaat görüşü olduğunu bilmeniz gerekiyor. Bu anlamda kendisini rahatsız hisseden kişinin doktora görünmesi şarttır.

Metafizik kavramında değerli kişiler odluğunu bilinmesi gerekiyor her işin bir adabı vardır, son zamanlarda sahte hocaların, ot ve değişik musta ve ayetlerde sattığını görüyorum, siz siz olun danışmadan muska ile kurtulacağınızı asla sanmayın, muska ile kimse kurulamaz. Kapılar belli süre kapatılabilir..

Bu aşamada mutlaka bilen bir kişiye danışması şarttır. Ortalık şarlatan dolu her televizyon kanalına çıkana da, tarikat içinde olana da inanmayın.

Ersoy k

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Farsça Bir Büyü Kitabında Yer Alan 21 Ürkütücü İblis ,Cin Resimleri

HIZLI YORUM YAP