CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan başörtü itirafı: En büyük sorun yaptık! | GÜNDEM
DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

STERLİN

40,6534£% 0.01

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan başörtü itirafı: En büyük sorun yaptık!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan başörtü itirafı: En büyük sorun yaptık!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kocaeli’nde muhtarlar ile bir araya gelerek konuşma yaptı konuşmasında öz-eleştiride de bulundu. Kılıçdaroğlu, “Bizim bir sürü kabahatimiz var. Kendimizle de hesaplaşıyoruz. Bir dönem başörtüsünü Türkiye’nin en büyük sorunu haline getirdik.” ifadelerine yer verdi.

 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün Kocaeli’de  bir takım  temaslarda bulundu. Kemal Kılıçtaroğlu sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla buluştu.

Kılıçdaroğlu sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarla yaptığı konuşmada, CHP’nin yaptığı hatalarla yüzleştiğini ve başörtüsünün de bunlardan bir tanesi olduğunu belirterek özetle şöyle konuştu:

“KENDİMİZLE HESAPLAŞIYORUZ”

“Sizin hiç kabahatiniz yok mu diye soru da gelebilir. Biz kendimizle hesaplaşıyoruz, yanlış yaptığımıza yanlış yaptık diyoruz. Başörtüsünü Türkiye’nin bir numaralı sorunu haline getirdik. Sana ne kardeşim başörtüsünden, sana ne? Başörtülü mü başörtüsüz mü, ona bakmayacağız. Sana ne kardeşim, o kadın huzur içinde yaşıyor mu sen ona bakacaksın. Sen o kadının karnı doyuyor mu, evladı üniversiteyi bitirdi mi, iş buldu mu ona bakacaksın. Türkiye badireyi aşmak zorundadır.”

KAYNAK: DHA

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret eden Atatürk düşmanı Safiye İnci hakkında karar

HIZLI YORUM YAP