CHP İslam tarihin'e zarar verdi mi ? CHP'ye neden dinsiz denir ? | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

CHP İslam tarihin’e zarar verdi mi ? CHP’ye neden dinsiz denir ?

Yep yeni bir dinsiz konumuz oldu. Özgür Özer’in orta cağ benzetmesi ile oraya çıktı. Hani bir Atasöz var ya , kimin atası söylemiş oda düşülesi bir durum gerçi, neyse fazla uzatmadan ” NOTA KAFA NATO MERMER ” diyerek yine CHP ilk fırsatta İslam’ın kutsallarımı saldırdı ? sorusunu soruyoruz…

 

Konuyu fazla uzatman çeşitli kaynaklardan CHP’nin İslam dini üzerinde yaptıklarına bir bakalım, tarihi kayıtları  bizim için  ne anlatacak ?

 

İlk tahribat ; İnan Müslümanların ben peygamberimi seviyorum diyen insanların kutsal mekanı olan KABE’yi bakalım neye benzetmişler ? ( Türk dil kurumu Atatürk)

 

 

Kemal Kılıçdaroğlu helalleşme derken işte tam olarak bundan bahşediyor diye düşünüyorum….

 

Şöyle bir yazıya denk geldim. Yakın tarih araştıran herkesin dikkatini çekmiştir. Neredeyse kendisinin derslerde yaratıcı konumunda olduğu anlatılan  Atatürk’ü merak eden herkes denk gelmiştir. Denk gelmeyenler için şu yazı okumalarını tavsiye ederim.

 

Kemalistlerin içinde bulunduğumuz durumu anlayamamaları

 

Bir arkadaşınız ile televizyonda ilk kez yayınlanan bir film izliyorsunuz… Telefonunuz çaldı, bir tanıdığınız sizinle mühim bir konuyu görüşmek istediğini söylüyor. Bu yüzden filmi izlediğiniz oturma odasından çıkıyorsunuz ve mutfakta telefon görüşmenizi yapıyorsunuz. 10 dakikadır devam eden telefon görüşmesi esnasında, aniden, oturma odasında filmi izleyen arkadaşınızın “Eyvah” çığlığı ile irkiliyorsunuz… Çok kötü birşey olduğunu düşünüyor ve hemen oturma odasına koşuyorsunuz. Arkadaşınızı; Televizyona odaklanmış ve gözleri adeta yerinden fırlamış bir halde buluyorsunuz. Ekrana bakıyorsunuz, fakat sakin bir şekilde yemek yiyen iki kişi görüyorsunuz. Dolayısıyla arkadaşınızın çığlık atmasıyla filmdeki bu sakinliği bağdaştıramıyor ve bir anlam veremiyorsunuz. Zira filmdeki iki kişiden birinin, diğerinin yemeğine zehir koyduğu sahneyi görmediniz. Sizin için sıradan bir öğle yemeği… Ama geçmişte katilin zehiriyle, gelecekte ise yemeği yiyenin ölümüyle bağlantılı. Ve siz ne geçmiş ne de gelecekle ilişkilendiremediğiniz bu “anı” anlamıyorsunuz.

 

Işte kemalistler de böyledir. Eski yazının kaldırılmasıyla birlikte, tarihe ait ne varsa okuyamaz oldular ve bunun neticesinde geçmişleriyle bağları kopmuştur. Bu da yetmedi… Okullarda, yeni yazıyla, üstelik geçmişi inkar anlayışıyla yazılmış yalan tarih kitaplarına mahkum edildiler… Dolayısıyla herşey “Atatürk ile başladı” temeli üzerine inşa edilmiş, böylece kaçınılmaz olarak bu “anı” anlayamaz ve geleceği göremez oldular… Zira tarih tekerrürden ibarettir. Tarihini bilmeyen milletlerin geleceği karanlıktır ve asla geleceklerini kuramazlar.

 

Filmin bütünü yerine “anı” izleyen kemalistler, geçmişi okuyamadıkları ve anı anlayamadıkları gibi, gelecek tehlikeyi de göremiyorlar. Sanki görememeleri için kurulmuş bir düzendir bu. Düzenin kurucuları, geçmişi bilen, bu anı ve geleceği görenlerin, kemalistleri uyandırmasını önlemek maksadıyla kemalistlerin “anlık haz” almaları ve böylece düzenden kopmamalarını amaçlayan birtakım yöntemler geliştirmişlerdir.

Çünkü geçmişten ve gelecekten kopuk bir vaziyette “anı” yaşayan kemalistleri yalana bağlamanın tek yolu; nefse hoş gelen “anlık hazlardır.”

Bu yöntemlerden birisi “slogan”dır.

Kemalistlerin gerçekler karşısında cevap veremeyip slogan atmaları ve bu “anlık haz” ile düzenlerinin meşru olduğuna inanmaları bundan kaynaklanmaktadır.

Bu sloganlardan bazıları şöyledir;

“Atatürk olmasaydı…”

“Atam izindeyiz”

“Ya sev ya terk et”

“Türkün Türkten başka dostu yoktur”

“Atatürk’e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın ama, Baban kim olurdu bilemezdin şerefsiz”

“Kullandığın parada bile Atatürk’ün resmi var”

“Türkiye Laiktir, Laik kalacak”

“Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır”

Gördüğünüz gibi bu sloganlar; ilmî değeri olmayan sözlerdir, ancak bu ve benzer sloganlar gerçeğin üstünü örtmek maksadıyla kullanılmaktadır.

Allahu Teala sonumuzu hayreylesin.

Kaynak: Kadir Çandarlıoğlu, Belgelerle Gerçek Tarih, Ücretsiz Kitap, sayfa 568, 569./ Belgelerlegerçektarih.com

*************

 

İşte yazıdan ve Müslüman Türk hakına dayatmaya çalışılan kitapta da anlaşıldığı gibi Özgür Özelin ve CHP’nin zihniyetinin değişmeyeceği ve birilerinin ısrarla CHP’yi dine saygılı değiştiler gibi gösterme çabalarının da boş olduğunun bir göstergesi olarak düşünüyorum.

 

Gelelim tartışmalara konu olan Atatürk Müslüman mı meselesine ?

 

Günümüz genel geçer tarihçilerinden biri olan Murat Bardakçı , Atatürk’ün Müslüman mı ?

Ayetlere safsata dedi mi ?

Sorularına verdiği yanıta .

 

İlk video linki ;

https://www.youtube.com/watch?v=VRXZW7DWMOI

 

ikici video…

 

Çok fazla uzatmadan bugün CHP ve Özgür Özelle dini güzellemeler yapanlar !

 

Artık millet yemiyor yemiyor !

 

İnsanın aklında ki neyse zikrindeki odur . CHP tarihi boyunca aynı siyaseti gütmüş . Bir takım satılmış hoca kılıklı ingilizleri ve bir takım satılmış cemaat , tarikat adı altında gezen ajanları örnek göstererek bir çok kişi haksız hukuksuz yere astı- ğını düşünüyor ve yazıyorum. Tek düşünen ve görende ben değilim….

 

Bu başlık altında halk’ın gözünde CHP neden islamdan uzak veya dinsiz olarak anıldığını ufak ufak derlemelerle sizlerle paylaşacağım. Aklı başında beyinlerin sitemizde paylaşılan iki tarafında görüşlerinin olduğu kaynak yazılardan doğruları çıkaracağınıza inanıyorum…

 

Biz paylaşmakla yükümlüyüz karar siz güzel okuyucularımızın…

 

 

BaykusHaber.com Kurucusu ,

Dünya Basın Fedarasyonu Üyesi Gazeteci

Raif YAVUZYILMAZ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Son dakika haberleri: Başkan Erdoğan’dan kritik toplantıdan “ekonomi” talimatı çıktı!

HIZLI YORUM YAP