Cenk Çelik öldü, Tedaviye yanıt vermedi | GÜNDEM
DOLAR

32,5577$% 0.21

EURO

34,9492% -0.12

STERLİN

40,7172£% -0.22

GRAM ALTIN

2.442,67%0,28

ÇEYREK ALTIN

4.060,00%0,22

a

Cenk Çelik öldü, Tedaviye yanıt vermedi, Uğradığı silahlı saldırı sonrasında vurulan ve hastaneye kaldırılan Çelin tüm çabalara rağmen kurtulamadı.

MALTEPEDE TANINIYORDU!

Maltepe’de otopark işleri ile uğraştığı iddia edilen ve özellikle bölgede hakimiyetini sağlayan Cenk Çelik Yurtdışında ikamet eden Peker’e hakaret ve küfür etmişti Ağza alınmayacak küfürleri ile sosyal medyada gündem olan Cenk Çelik için Peker bu kişiye ben bir şey yapmam ama birileri yapar üzerime kalır demiş ve Avukatı aracılığı ile koruma polisi verilmesini istemişti.

Aradan gecen zaman sonunda Maltepe’de vurulan Cenk Çelik sosyal medyada gündem olmuştu. Çelik doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtulamadı ve öldü.

Olay sonrasında Sedat Peker, avukatı Ersan Barkın aracılığıyla “Bugüne kadar sosyal medyada çoluk-çocuk, genç-yaşlı birçok kişi şahsıma hakaret videoları yayımlamaktaydı. Hiçbirine karşı tek karşı eylemde bulunmamışken, bıçak sırtında yaşadığım bu anda, böyle bir cinayeti işlettiğimi düşünmek en basit tanımıyla safdillik olur. Bazı güçler tarafından öldürülmem amaçlanırken, yakınlarıma saldırılar düzenlenirken, bana hiçbir fayda sağlamayacak bu tip bir cinayetle ilişkilendirilmem asla mümkün değildir” demişti. (baykushaber.com)

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bakırköy’de 25 adet suç kaydı bulunan şahıs son hırsızlığında yakalandı

HIZLI YORUM YAP