Cengiz Bağcı Kimdir İşte Bilinmeyenleri | GÜNDEM
DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

STERLİN

40,6534£% 0.01

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

a

Cengiz Bağcı Kimdir İşte Bilinmeyenleri

Ankara’nın gariban babası Ankaralı Robinhut olarak bilinen hayırsever siyasetçi is adamı Cengiz Bağcı …
1971 Almanya doğumlu olan Cengiz Bağcı evli ve iki çocuk babasıdır. Özellikle Ankara’da toplumun her kesimi tarafından çok sevilen Cengiz Bağcı yaptığı projelerle sivil toplum kuruluşları tarafından desteklenen sevilen sayılan bir kişiliğe sahiptir.

Her sene Ankara’daki yetim hanelerde buluna 1.500 e yakın çocuğa abilik yapan burslar veren onlar için yardımlar toplayan Bağcı huzur evlerinde kalan kimsesiz 700 e yakın yaşlılara yönelik Programlarıyla da herkese örnek olmaya devam etmektedir.

Geleneksel hale getirdiği bu programların üçüncü günü Altınpark’ta yaptığı görme engelliler bedensel engelliler zihinsel engelliler ve otizmli çocuklara yeni projelerle imza atacağını beyan etti programa katılan tüm engelli dernekleri, federasyonları ve konfederasyonu Cengiz Bağcı’ ya yaklaşık beş yüz bin engellinin sözcüsü olarak destek sözü vermişlerdir.

Bulunduğu bölgelerde çocukları spora yönlendirmek için kız voleybol, basketbol takımları kuran Cengiz Bağcı tüm taktirleri toplamıştır.
Ankara amatör spor kulüplerinin birçoğunun desteğini alan Bağcı on bir ateş spor kulübününde ikinci başkanlığını yapmaktadır

Gecen sene düzenlediği oda başkanları yemek toplantısında 60 oda başkanı 100 e yakın hemşeri derneğinin desteğini alarak zafer partisinde siyaset hayatına devan eden Cengiz Bağcı zafer partisi genel sekreter yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.Ankara’nın sadece sivil toplum kuruluşları değil diğer siyasi parti ve halkın bir çok kesiminin desteğiyle Ankarada büyükten küçüğe herkesin takdir ettiği Cengiz Bağcı on bin kişiye yakın bir kesime iş imkanları sağlayarak bu alanda herkesin hayır duasını almıştır.

Ankara’da hatırı sayılır bir ağırlığı olan Cengiz Bağcı siyasi hayatında iyi bir yere geldiğinde kim bilir daha neler yapar ve buda örnek olsun

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “Başörtülü psikolog olamaz” diyerek saçmalayan Üstün Dökmen’e tepki: Kendini bilmez

HIZLI YORUM YAP