Borsa İstanbul sokak röportajında sorulunca birbirlerine girdiler! Görenler şok oldu siz komünistsiniz! | GÜNDEM
DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

STERLİN

40,6534£% 0.01

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Borsa İstanbul sokak röportajında sorulunca birbirlerine girdiler! Görenler şok oldu siz komünistsiniz!

Borsa İstanbul sokak röportajında sorulunca birbirlerine girdiler! Görenler şok oldu siz komünistsiniz!

Bursa İstanbul’un %10 katarlılara devredildi ne kadara devredildiği ise merak konusu, çünkü bunun için bir rakam ve bir açıklama maalesef yok diyenlere örnek olarak sokak röportajı yapan kişilerin sorduğu soruya bir genç ise ortalığı bir birine katacak açıklamalar yaptı! Bir kişinin ise siz A haber olmamızı istiyorsunuz sanırım demesi ise ortalığı daha da gerdi!

Kılıçdaroğlu dünkü konuşmasında Katarlı şirketin AK parti tarafından bir kalemde 90 milyon dolarlık borcunun silindiğini açıklamıştı! Hükumete sesler yükselirken Katarlı Arapların Türkiye’de eleştirilmesi ise ilerleyen günlerde daha çok artacak gibi.

Borsa İstanbul sokak röportajında sorulunca birbirlerine girdiler

Youtube kanalı Yurttaş TV Borsa İstanbul’un yüzde 10 ‘unun Katarlılılara satılmasını İstanbul Küçükçekmece ‘de vatandaşlara sordu…

Youtube kanalı Yurttaş TV Borsa İstanbul’un yüzde 10 ‘unun Katarlılılara satılmasını İstanbul Küçükçekmece ‘de vatandaşlara sordu.

Fakat bu sırada mikrofon uzatılan bir kişiyle yapılan röportaja müdahale eden başka bir kişi, vatandaşların tepkisiyle karşılaştı.

Sorulara tepki gösteren vatandaş “Komünist, anarşist sorular sormayın” deyince çevredekiler “Herkes A Haber olsun istiyorsunuz” diye tepki gösterdi.

Kaynak: Yurttaş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İlgi çeken anket! MHP’lilere Erdoğan’ı, AK Partililere de Bahçeli’yi soruldu

HIZLI YORUM YAP