Boğaziçi Üniversitesi LGBT Kulüp Odasına yapılan arama polis kamerasından | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Boğaziçi Üniversitesi LGBT Kulüp Odasına yapılan arama polis kamerasından

Boğaziçi Üniversitesi LGBT Kulüp Odasına yapılan arama polis kamerasından

Boğaziçi Üniversitesi önünde Kabe fotoğrafının yere serilmesi büyük teki topladı. Bu yapılan dini istismara ilişkin başlatılan soruşturmada LGBT Kulüp Odasına yapılan aramlar polis kamerasına yansıdı.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=tVY7oIkNgtU

 

 

 

Boğaziçi Üniversitesi önünde Kabe fotoğrafının yere serilmesine ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmada 5 şüpheli gözaltına alınmış, 1 şüpheli savcılık tarafından serbest kalmıştı. 2 şüphelinin aramasının devam ettiği soruşturma kapsamında polis ekiplerinin Boğaziçi Üniversitesi kampüsünde LGBT Kulüp Odası’nda yaptığı aramalar polis kamerasına yansıdı. Polis kamerasına yansıyan görüntülerde PKK terör örgütü amblemli ve propaganda içerikli yasaklanmış bir kitap, LGBTİ bayrakları ile eylemlerde kullanılan çeşitli afiş ve pankartlar ele geçirildiği görülüyor.

 

 

İSTANBUL VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre Boğaziçi Üniversitesi önünde Kabe fotoğrafının yere serilmesiyle ilgili  (D.D), (S.N.B), (H.K), (R.Ö) ve (S.C.U) isimli şüpheliler gözaltına alındı, 2 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Cumhuriyet Başsavcılığı kararıyla Boğaziçi Üniversitesi Güzel Sanatlar Kulübünde yapılan aramada söz konusu resmin asıldığı taşınabilir sunta pano ve çeşitli eylemlerde kullanılan afiş ve pankartlar bulundu.

Boğaziçi Üniversitesi LGBTi+ Kulübünde yapılan aramada ise PKK terör örgütü amblemli ve propaganda içerikli yasaklanmış bir kitap, LGBTİ bayrakları ile eylemlerde kullanılan çeşitli afiş ve pankartlar ele geçirildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Can Ataklı PDY ile ilgli skandal açıklamadı ! Terörist diyemedi…

HIZLI YORUM YAP