BK Holding Belma Kuvancı ve ekibine polis baskını...! Belma fena yakalandı | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • BK Holding Belma Kuvancı ve ekibine polis baskını…! Belma fena yakalandı

BK Holding Belma Kuvancı ve ekibine polis baskını…! Belma fena yakalandı

Haberlerini daha önce yaptığımız BK Holding büyük vurgun haberine erişim engeli alan Belma Kuvancı kolluk kuvvetlerimizin özverili çalışması neticesinde göz altına alındı.

Bir çok haberimizde bu Devletin daha doğmamış çocuklarının parasını çalanlara , forexcilere , İllegal sanal betçilere bu Devletin parasını çalıp Ermenistan , ingiltere , fransa gibi ülkelere kaçıran her ne kadar vatan haini şeref fukarası var ise, bizim düşmanımız ve mücadelemizin odak noktası olacağını söylemiş bir çok haberi daha gündem olmadan Baykuş Haber‘e taşımış ve gerekli aksiyonları almıştık.

8 eylül günü ise Büyük Vurgun BK HOLDİNG Belma Kuvancı Haberimizin aksiyonunu aldık . 11 kişilik çete oldukları iddiası ile alınan BK HOLDİNG’in sözde çalışanları ve Çete lideri olarak Belma Kuvancı’nın göz altına alınarak paket edildiğinin haberi tarafımıza geldi. Bizlere olan destekleriniz ve dualarınız için siz değerli okuyucularımıza teşekkür ederiz.

Aynı zaman da Araştırmacı gazeteciliği ve doğru haberin yanında dik duruşu ile hiç bir tehditte saldırıya boyun eğmeden arkamızda değil, yanımızda duran Alaattin Çakıcı’nın da danışmanlığı görevini yürüten Ferhat Aydoğan’a katkıları ve destekleri için teşekkür ederiz…

Not: 50 Milyon dolar vurgun olduğu söyleniyor….

Çorlu kaymakamından halen açıklama yok 😉

Baykuş Haber’in Özel Haberi….

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT)’ten PKK’ya Gara ve Kandil’de ard arda darbeler!

HIZLI YORUM YAP