Bir iş adamı Ahmet Bayer, FETÖ’den de beraat etti! | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Bir iş adamı Ahmet Bayer, FETÖ’den de beraat etti!

Bir iş adamı Ahmet Bayer, FETÖ’den de beraat etti! Yargıda olan FETÖ beraatları CHP ve İYİ partinin gündemin ‘de duruyor, 15 Temmuz hain darbe girişimin ortakları olarak bilinen ve geri dönük Fethullah Gülen isimli teröriste yardım eden iş adamlarının tek, tek beraat etmesi tekrar gündeme geldi!

 

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki villasında 10 yıl önce manken Aslı Baş’ın ölü bulunmasıyla ilgili yargılandığı cinayet davasından beraat eden Ahmet Bayer, FETÖ’den de beraat etti. Muğla 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen karar duruşmasında, Bayer’e cinayet davasında verilen beraat kararının İstinaf Mahkemesi’nce onandığı ortaya çıktı.

2003 yılında “Miss Model Of The World” (Mankenler Kraliçesi) yarışması birincisi olan Aslı Baş, 21 Temmuz 2010 gecesi saat 02.30 sıralarında, vurgun yediği için tekerlekli sandalye ile hayatını devam ettiren turizmci Ahmet Bayer’in Bodrum Yalıkavak’taki Clup Flipper Tatil Köyü içindeki villasının, 6,5 metre yüksekliğindeki terasından düşerek, yaşamını yitirdi.

Aslı Baş’ın ölümüyle ilgili soruşturma sonunda turizmci Ahmet Bayer ile oğulları Hakan Bayer ve Volkan Bayer hakkında ‘kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet, yanlarında çalışan Murat Umirov hakkında da ‘delilleri karartmak ve ortadan kaldırmak’ suçundan 7.5 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. 9,5 yılda 3 cumhuriyet savcısı ile 3 mahkeme başkanının değiştiği davanın 36’ncı duruşmasında, tutuksuz 4 sanığın da beraatına karar verildi.

MAHKEMEDEN BERAAT KARARI

Bayer hakkında, cinayet iddiasıyla açılan davada yargılaması devam ederken, beraat kararı alabilmek için firari FETÖ’cü İhsan Kalkavan aracılığıyla örgüte ait Bodrum’daki Merter Koleji’ne maddi yardımda bulunduğu iddiasıyla başka bir dava açıldı. Bayer’in ‘FETÖ üyesi olmamak ile beraber terör örgütüne bilerek yardım etme’ suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı Muğla 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün karar duruşması görüldü. Duruşmaya Ahmet Bayer katılmazken avukatı Emrah Güner geldi. Mahkeme heyeti, Bayer’in beraatine karar verdi. Duruşmada, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 4’üncü Ceza Dairesi’nin cinayet davasında verilen beraat kararını onadığı da ortaya çıktı

Kaynak: Odatv

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Diplomat Veysel Filiz Eroinle yakalandı Albümlerin ‘den Ak partililer çıktı!

HIZLI YORUM YAP